![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj jsem nedávno dostala HP Compaq D301 za 25 liber z mého strýce, má IVE
760 RAM Intel Celeron 1.70GHz a dostal nějaké odpadky grafické karty, dont vědět, co se nazývá jeho myslím své grafiky Intel 82845G/GL controller, V mém starém PC jsem měl grafickou kartu bylo 7600 GS AGP nvidia 256megabajt .. Tak jsem otevřel můj D301and našel grafický slot tak i ji do slotu, ale tam nebylo moc drát připojit na to ... tak co mám dělat?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Získejte adaptér z eBay, nebo tak něco.
Čím větší znepokojení je to, zda populace PSU je na šňupací tabák.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jaký je PSU? A kolik je již jiný tam?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud váš PSU je debranded PSU, dostat ze sebe Corsair 450W jednotky, vám bude trvat velmi dlouho, dokonce i pro budoucí staví. Pokud máte slušný PSU, jen si sami adaptérem jako Carbon řekl.