![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Nemrég kaptam egy HP Compaq D301 for £ 25 off nagybátyám, ive got 760 RAM Intel Celeron 1.70GHz és egy kis szemét grafikus kártyát, ne tudja, mi annak nevezzük azt hiszem, hogy az Intel grafikus vezérlő 82845G/GL, A régi PC-i egy grafikus kártya volt nVidia 7600 GS 256MB AGP .. Úgyhogy én megnyitotta D301and talált a grafikus résidő Úgyhogy tedd a nyílásba, de a teljesítmény nem volt vezetékes tulajdonítanak neki ... Szóval mi a teendő? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kap egy adapter le eBay vagy ilyesmi. A nagyobb gond az, hogy az állomány PSU legfeljebb tubák.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mi az a tápegység? És mennyi van még a már ott?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a tápegység a tápegység debranded, hozd magad a Corsair 450W egység, majd az utolsó egy hosszú idő, még a jövő épül. Ha van egy tisztességes PSU, csak magadra, mint egy adapter Carbon mondta.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Jó PCI-Express grafikus kártyát 250W tápegység 450w Max | kristalwilder | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 10. március 2009 15:59 |
| Az új grafikus kártya, vagy új alaplap - Nem lesz PC Power On megfelelően | Borndeception | Általános fémáru Chat | 8 | 16. február 2009 04:11 |
| Grafikus kártya teljesítménye kérdések? | marsay001 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 15. január 2008 19:17 |
| 150 $ - 300 $ Grafikus kártya | Chain2r | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 8. december 2007 08:50 |
| Téma eszközök | |
| |