![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, aš neseniai gavo HP Compaq D301 už £ 25 nuo mano dėdė, Ive got 760 RAM Intel Celeron 1.70GHz ir jos gavo kai kurių šiukšlių grafikos plokštę, Nežinau, ką jos vadinamos manau jo Intel 82845G/GL Graphics Controller, Mano senas PC turėjau grafikos plokštę, ji buvo 7.600 GS 256MB NVIDIA AGP .. Taigi aš atvėrė man D301and rasti grafinis lizdas todėl aš įdėti ją į lizdą, tačiau nebuvo elektros laidais prijungti prie jo ... so what should I do? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Get off "eBay ar kažką adapteris. Didesni rūpestį kelia tai, ar akcijų PSU vykdomas teisingai.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kas yra PSU? O kiek dar, jau ten?
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūsų PSU yra debranded PSU, gausite sau Corsair 450W vienetas, truks jūs ilgą laiką, net ir ateityje stato. If you've got geras PSU, tai dabar sau anglies adapteris pasakė.