![]() |
|
| |||
| |||
| Hey i nesen got HP Compaq D301 par £ 25 Off mans tēvocis, ive got 760 RAM Intel Celeron 1.70GHz, un tās ieguva dažas drazas grafikas karti, dont zināt, ko tā saukto es domāju, ka tā Intel 82845G/GL grafikas kontrolieris, Jo mans vecais pc man bija grafiskā karte tas bija 7.600 GS NVIDIA 256MB AGP .. Tāpēc es atvēra manu D301and atrasts grafiskā slota tik man tā slota, bet nebija pilnvaru vadu pievienot ar to ... Tātad, ko man darīt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Get adapteri pie eBay vai kaut ko. Lielāka problēma ir tā, vai akciju PSU ir pietiekami labs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas ir PSU? Un cik daudz vēl jau pastāv?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūsu PSU ir debranded PSU, iegūt sev Corsair 450W vienību, kalpos Jums ilgu laiku, pat nākotnes pamatā. Ja tev ir pienācīgas PSU, tikai iegūt sev adapteri, kā Carbon teica.