![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei recent am luat un HP Compaq D301 de £ 25 pe unchiul meu, am ive 760 RAM Intel Celeron 1.70GHz şi a luat nişte gunoaie placă grafică, Nu stiu ce sa cred ca sa numit Intel 82845G/GL controler grafic, În PC-ul meu vechi am avut o placă grafică ce a fost nvidia 7600 GS 256MB AGP .. Aşa că am deschis-mi D301and grafic slot găsit, aşa că am pus-o în slot, dar acolo nu a fost puterea de sârmă pentru a ataşa la ea ... Deci, ce trebuie să fac? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ia un adaptor sau ceva de pe eBay. Cele mai mare îngrijorare este dacă stoc PSU este de până la priza.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Care este PSU? Şi cât de mult în altă parte, este deja acolo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă vă PSU este un debranded PSU, ia-ti un vas de piraţi 450W unitate, va dura o lungă perioadă de timp, chiar şi pentru viitor construieşte. Dacă v-aţi luat un decente PSU, doar du-te ca un adaptor de carbon spus.