![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj jsem nedávno dostala HP Compaq D301 za 25 libier z môjho strýka, má IVE
760 RAM Intel Celeron 1.70GHz a dostal nejaké odpadky grafické karty, dont vedieť, čo sa nazýva jeho myslím svoje grafiky Intel 82845G/GL controller, V mojom starom PC som mal grafickú kartu bolo 7600 GS AGP nvidia 256megabajt .. Tak som otvoril môj D301and našiel grafický slot tak i ju do slotu, ale tam nebolo moc drôt pripojiť na to ... tak čo mám robiť?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Získajte adaptér z eBay, alebo tak niečo.
Čím väčšie znepokojenie je to, či populácie PSU je na šnupavý tabak.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aký je PSU? A koľko je už iný tam?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak váš PSU je debranded PSU, dostať zo seba Corsair 450W jednotky, vám bude trvať veľmi dlho, dokonca aj pre budúce stavia. Ak máte slušný PSU, len si sami adaptérom ako Carbon povedal.