![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј сам недавно добио ХП Цомпак Д301 за 25 £ офф ујак, Иве гот Интел Целерон 760 РАМ-а и његових 1.70ГХз добио неке глупости графичке картице, не знам шта мислим да се зове својим својим 82845Г/ГЛ Интел грапхицс цонтроллер, У мом старом ПЦ-ја је графичка картица је била 7600 ГС НВИДИА 256МБ АГП .. Па сам отворио мој Д301анд наћи графички слот тако да сам ставио га у слот, али није било снаге да се жицом причврстити на њега ... Па шта да радим? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гет офф еБаы адаптер или нешто. Шта је већа забринутост да ли дионица псу је до бурмут.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је псу? И колико је остало је вец унутра?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је ваш псу је дебрандед псу, узми себи гусар 450У јединицу, коју ће да траје дуго, чак и за будућност гради. Ако сте добили пристојан псу, само себе адаптер као Царбон рекао.