![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Kısa £ 25 için amcam kapalı var ive HP Compaq D301 var 760 RAM Intel Celeron 1.70GHz ve bazı çöp grafik kartı, dont var ve ben onun Intel 82845G/GL grafik denetleyicisi düşünüyorum ne denir, biliyor Eski PC i de 7600 GS NVIDIA 256MB AGP .. bir grafik kartı vardı Yani benim D301and açıldı, fakat grafik yuvası öylesine i yuvaya koyun bulunan bir güç kablosu için takmak için değil ... Bunu ne yapmalıyım? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| EBay ya da kapalı bir adaptör alın. En büyük endişe edip stok PSU keyfi yerinde değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne PSU nedir? Ve ne kadar başka var zaten?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir debranded PSU PSU, kendini bir korsan gemisi 450W birim almak, siz, gelecek için bile uzun bir süre devam edecek bir oluşturur. Eğer, sadece kendinizi Karbon olarak bir adaptör almak bir PSU var dedi.