![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno doveo ATI Radeon 3650, a ja sam nevolja koja overclocking to sam umorna ATI Alati i Riva Tuner, on samo postavlja ga natrag zadani sat na ATI Alati i Riva Tuner neće pustiti mene čak dectect zadana brzina takta. I know this kartica će overclock dobro jer je na 55nn fab, sigurno da bi bilo lijepo da joj ago. Je li netko dobio bilo koji ideja? Best Regards, Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li klikom na Test Custom Satovi Gumb ili slicno prije nego što kliknete OK?
|
| |||
| |||
| Jeste li se odnosi na ATI Tools? Ive 'pokušao postavljanje sat uglavnom i ja sam isto tako pokušao auto sat značajka' Pronađi Max Core / Mem Clock '. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Radeon 9600 serija | Budalast | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23 kolovoz 2009 09:45 |
| ATI Radeon 9800 Pro problema ugoditi pomoć | vjhalai | Graphics Cards & Monitors | 1 | 30. svibanj 2009 05:52 |
| ATI Radeon 7500 | masterhaseeb | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. prosinac 2008 05:24 |
| Radeon X850pro AGP | Sempron | Graphics Cards & Monitors | 4 | 2. siječanj 2008 15:53 |
| Radeon Card | theoldman | Graphics Cards & Monitors | 6 | 11. lipnja 2007 23:24 |
| Thread Tools | |
| |