![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nemrég indított az ATI Radeon 3650 és nekem sikerült overclocking, én már fáradt ATI Eszközök és Riva Tuner, csak meg azt vissza az alapértelmezett óra ATI Eszközök és Riva Tuner nem enged még dectect Az alapértelmezett óra sebességgel. Tudom, hogy ez a kártya egy overclock is, mert a FAB 55nn, biztosan jó lenne, hogy ez volt. Has anyone got any ideas? Best Regards, Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön rákattint a Test Egyéni Óra Button vagy hasonló, mielőtt rákattint az OK?
|
| |||
| |||
| Ön hivatkozva ATI Tools? Megpróbáltam beállítás főleg az óra és én is próbáltam auto clock funkció "Find Max Core / Mem Clock". |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Radeon 9600 sorozat | Kábult | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | Augusztus 23, 2009 09:45 |
| Ati Radeon 9800 pro problémák kérem, segítsen | vjhalai | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 30. május 2009 05:52 |
| Ati Radeon 7500 | masterhaseeb | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 6. december 2008 05:24 |
| Radeon X850pro AGP | Sempron | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 2. Jan 2008 15:53 |
| Radeon kártya | theoldman | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 11. június 2007 23:24 |
| Téma eszközök | |
| |