mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Padėti Overclocking ATI Radeon 3.650

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 27, 2008, 10:45
Naujas Narys

Aš neseniai pareiškė ATI Radeon 3650 ir aš problemų su įsijungimas to, aš pavargau ATI Tools ir Riva Tuner, ji tik nustato jį į numatytąjį laikrodis ATI Tools ir Riva Tuner neleidžia man net dectect Numatyta laikrodžio greitį. Žinau, ši kortelė bus overclock gerai, nes jis dėl 55nn Fab, be abejo, būtų malonu pateikti jį atgal. Has anyone got any ideas?

Best Regards, Tomas
Old Rugpjūtis 27, 2008, 11:32
Moderatorius Grupė

Ar jūs spustelėję Test Custom Laikrodžiai mygtuką arba panašų prieš paspausdami OK?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugpjūtis 27, 2008, 11:53
Naujas Narys

Ar jums nuorodą į ATI tools? I've tried nustatymas laikrodis daugiausia ir aš taip pat bandė Auto laikrodžio funkcija "Rasti Max Core / Mem Clock".
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.