![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som nedávno priniesol ATI Radeon 3650 a mám problém s přetaktování, že som unavený, ATI Tools a Riva Tuner, je prostě nastaví späť do východiskového hodín na ATI Tools a Riva Tuner nebude dajte mi ešte dectect predvolené hodinové rýchlosti. Viem, že táto karta bude přetaktování dobre, pretože je to o 55nn fab, určite by bolo pekné, aby jej rokmi. Niekto má nejaké názory? Best Regards, Tom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste kliknutím na tlačidlo Test Vlastné Hodiny alebo podobný pred kliknutím na tlačidlo OK?
|
| |||
| |||
| Ste s odkazom na ATI Nástroje? Som sa pokúsil o určenie času a hlavne som sa tiež pokúšal auto hodiny funkcie 'Find Max Core / MEM Hodiny'. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Radeon 9600 Series | Obluzený | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23.srpna 2009 09:45 |
| Ati Radeon 9800 pre problémov, prosím pomôžte | vjhalai | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. máj 2009 05:52 |
| Ati Radeon 7500 | masterhaseeb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6. december 2008 05:24 |
| Radeon AGP X850pro | Sempron | Graphics Cards & Monitory | 4 | 2. januára 2008 15:53 |
| Radeon karta | theoldman | Graphics Cards & Monitory | 6 | 11 júna 2007 23:24 |
| Thread Tools | |
| |