menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nápověda! Problém s rozlišením obrazovky.

Reply

Thread Nástroje
Old 26. května 2009, 10:23
Nový člen skupiny

Default Nápověda! Problém s rozlišením obrazovky.

Ahoj všichni! I didn't ne-li přijít, jsem šel do ringu se o této výzvě, ale sazby jsou vtip pro technickou podporu těchto dnech ... tak jako tak na problém v ruce, dnes jsem se vrátil a šel proměnit počítač pouze najít, když byl naložen až že usnesení bylo změněno na 600x800, tak jsem myslel, ze nic a tryed dostat do katalyzátoru Control Center, ale to by nebyl ať mi to nahraje na pár vteřin a pak nic ... . takže i restartovat počítač a zjistit, jestli by to nech mě, ale stále nic to prostě nebude ať mi změnit zpět na mé obvyklé řešení, které je 1440x900. Jsem hledali všude, ale i Nedaří se mi najít nikoho, kdo má tento problém ...

Tak jsem si myslel snad jeho řidiči? i tryed instalací nejnovější ovladače, ale řekl, že nemůže, protože "Na displeji není kompatibilní s grafickými adaptéry nainstalované ve vašem systému." Takže i vyčistit všechny ovladače jsem měl na mém systému a tryed přeinstalovali latests řidičů bezvýsledně ... Tak jsem šel na dxdiag, zjistíte, že jen na to říká Není grafické karty v mém PC? Mám absolutně žádný nápad, co dělat ... já bych přeinstalovat můj grafiky koupit jsem ztratil instalační CD FFS ...

Moje grafická karta X1650 pro AGP, a jsem pomocí Windows Home Edition .... Pomoc bude hodně! naděje na pomoc brzy ..
Old 28. května 2009, 11:38
Člen Skupina

Dobře i cant najít přímý problém, já to chápu, že může být poškozené soubory na vašem systému, které souvisejí s grafickou kartou nebo řídicím centrem. Použití ATI CCC Odinstalovat užitné odinstalovat. Nedělejte si starosti budete mít grafiku, jak jej bude využívat vaše on-palubě grafika nebo oken grafických ovladačů.

Pak přejděte na ATI webové stránky a download ovladačů a CCC, který odpovídá vaší grafické karty. To by mělo fungovat a pokud ne, že by mohl být problém v systému Windows.
Old 28. května 2009, 14:37
Dárce Skupina

OP věnován celý odstavec na skutečnost, že nemůže nainstalovat nové ovladače.

Pokud je grafická karta není detekována softwaru zkontrolujte, a zjistit, jestli je to zjištěny ve Windows: Start -> pravým tlačítkem myši Tento počítač -> Vlastnosti -> Hardware -> Správce zařízení a hledat jeden vykřičník, ani viditelné, když otevřete Device Manager nebo grafických adaptérů.

Chtěl bych dát věc jedna reseat buď jako jsem měl stejný typ, co se stalo, když je karta do slotu ztratit.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.