![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σε όλους! Δεν δεν πού να έρθουν, και θα συσταθεί για αυτό το δαχτυλίδι αλλά κλήση επιτόκια είναι ένα αστείο για την τεχνική υποστήριξη αυτές τις μέρες ... anyways για το πρόβλημα στο χέρι, πήρα σήμερα το σπίτι και πήγε να μετατρέψει τον υπολογιστή μου μόνο για για να βρείτε όταν είχε φορτωθεί μέχρι το γεγονός ότι το ψήφισμα άλλαξε σε 600x800, οπότε σκέφτηκα ότι τίποτα δεν του και tryed να μπείτε στο κέντρο ελέγχου καταλύτη, αλλά δεν θα επιτρέψτε μου, θα φορτωθεί για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, τίποτα δεν ... . έτσι επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου για να δω αν θα επιτρέψτε μου, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι απλώς δεν θα επιτρέψτε μου αλλαγή πίσω στην κανονική μου ψήφισμα, το οποίο είναι 1440x900. Έχω όλη την αναζήτηση, αλλά δεν μπορώ να βρώ οποιοσδήποτε είχε αυτό το πρόβλημα ...
Σκέφτηκα μήπως οι οδηγοί της; i tryed εγκαθιστώντας τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, αλλά είπε ότι δεν μπορούσε γιατί "Η οθόνη δεν είναι συμβατή με την οθόνη προσαρμογείς εγκατασταθεί στο σύστημά σας." Γι 'αυτό και καθαρίζεται από όλους τους οδηγούς που είχα για το σύστημά μου και tryed επανεγκατάσταση του latests οδηγούς να μην χρησιμοποιούν ... Έτσι πήγα στο Dxdiag, για να ανακαλύψουμε ότι δεν λέει Theres κάρτα γραφικών στον υπολογιστή μου? Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι να κάνουμε ... Θα μου επανεγκαταστήστε γραφικών αγοράζουν έχω χάσει το CD εγκατάστασης FFS ... Η κάρτα γραφικών είναι AGP X1650 pro, και είμαι χρησιμοποιώντας το Windows Home Edition .... Βοήθεια θα ήταν καλόδεκτα! ελπίζω να βοηθήσει σύντομα .. |
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει i επίκλιση βρείτε το άμεσο πρόβλημα, καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι ένα κατεστραμμένο αρχείο στο σύστημά σας που σχετίζονται με την κάρτα γραφικών ή το κέντρο ελέγχου. Χρησιμοποίησε ATI CCC Απεγκαταστήστε χρησιότητας να απεγκαταστήσετε αυτό. Μην ανησυχείτε, θα εξακολουθούν να έχουν τα γραφικά που θα χρησιμοποιήσετε το επί της αμαξοστοιχίας γραφικά ή τα παράθυρα γραφικών οδηγούς.
Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο δικτυακό τόπο της ATI και να λάβετε τα προγράμματα οδήγησης και CCC που αντιστοιχεί στη δική σας κάρτα γραφικών. Αυτό θα πρέπει να εργαστεί και αν δεν μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο εσωτερικό παράθυρα.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Το ΕΠ αφιέρωσε μια ολόκληρη παράγραφο για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να εγκαταστήσει νέα προγράμματα οδήγησης.
Αν η κάρτα γραφικών δεν ανιχνεύεται από το λογισμικό, μπορείτε να ελέγξετε και να δείτε αν είναι εντοπίστηκαν στα Windows: Έναρξη -> δεξί κλικ My Computer -> Ιδιότητες -> Υλικό -> Διαχείριση Συσκευών και αναζητήστε ένα θαυμαστικό, είτε εμφανίζονται, όταν ανοίξει Device Manager ή υπό Display Adapters. Θα δώσουμε το πράγμα πάλι ένα τρόπο είτε ως Έχω είχαν τα ίδια τα πράγματα συμβαίνουν όταν η κάρτα είναι χαλαρό στη σχισμή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|