![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone! Nisam ni gdje da dođe, bila sam će otkucati o ovom pozivu, ali su stope šala za tehničke podrške ovih dana ... anyways da je problem u ruci, danas sam dobio dom i otišao u okret moj računalo na samo naći, kada je imao učitava se da je promijenjen je u rezoluciji 600x800, pa sam mislio ništa od toga i tryed uzimajući u katalizator centar, ali ne htjede pustiti mene, ona učitava nekoliko sekundi i onda ništa ... . pa sam ja ponovno pokretanje moj računalo vidjeti ako Internet će me pustiti, ali još uvijek ništa ga ne bi samo neka mi promijeniti nazad u moje normalna rezolucija koja je 1440x900. Pretražio sam sve ali ja više ne može činiti da svatko tko je imao ovaj problem ... Pa sam mislio možda njegova vozača? JA tryed instalirate najnovije drivere ali on je rekao da to nije mogao jer "Na ekranu nije kompatibilan sa zaslona adaptera instaliranih na vašem sustavu." Pa sam očistio isključiti sve drivere sam imao na mom ponovnom instaliranju sustava i tryed je latests vozači ne iskoristiti ... pa sam otišao na Dxdiag, samo da kaže da je theres no grafičkom karticom na moj PC? Ja sam apsolutno nijedan ideja što učiniti ... ja bih kupiti reinstalirati moj grafika sam izgubio instalacijski CD ... ffs Moja grafička kartica je X1650 pro AGP, i Im 'koristeći Windows Home Edition .... pomoć bi bilo velik dio poštovati! nadam se da bilo koji pomoć ubrzo .. |
|
| |||
| |||
| Ok ja licemjerje nađi prema direktnim problem, i razumijem ga svibanj biti oštećene datoteke na vašem sustavu koji se odnose na grafičke kartice ili kontrolom centra. Koristite CCC ATI Uninstall Utility za deinstalirati to. Ne brinite da ćete i dalje imati grafiku kao što će se koristiti svoj na pansion grafike ili windows grafika vozača. Zatim idite na ATI's website i preuzimanje datoteka vozač i HGK koja odgovara na vaše grafičke kartice. Ovo bi trebalo raditi, a ako ne postoji problem može biti unutar prozora. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U OP posvetio cijelu stavku na činjenicu da on nije mogao instalirati nove upravljačke programe. Ako je grafička kartica nije otkriven softvera, provjerite i vidjeti ako je otkriven u sustavu Windows: Start -> My Computer desni klik -> Properties -> Hardware -> Device Manager i izgledaju kao znak uzvika, bilo vidljivo kada otvorite Device Manager i pod Display adapteri. Ja bih dati jedna stvar metnuti ili način kao što sam imao istu vrstu stvar dogoditi kad je kartica odriješiš u utor.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Screen Resolution u Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & konzole Igre | 14 | 16. svibanj 2009 15:08 |
| Screen Resolution ne pravo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 10 | 28 siječanj 2009 11:31 |
| Vino i Screen Resolution | ashaiba | Linux OS i alternativna | 3 | 7. ožujak 2008 10:58 |
| Screen Resolution | colinhouse | Windows Operating Systems | 1 | 29. prosinac 2007 16:38 |
| Rezolucija zaslona je izvan raspona | mooro | Graphics Cards & Monitors | 1 | 26. lipnja 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |