kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Segítség! Probléma a képernyő felbontását.

Reply

Téma eszközök
Old Május 26 2009, 10:23
Új tag Csoport

Default Segítség! Probléma a képernyő felbontását.

Hello mindenkinek! Nem nem, hogy hol jönnek, én megyek a gyűrű, de nagyjából ez a hívás aránya egy vicc a technika manapság ... Egyébként a probléma viszont hazaértem ma, és ment be a számítógépet csak hogy mikor betöltött fel, hogy a felbontást 600x800-ra változott, így azt gondoltam, hogy semmi és tryed getting a katalizátor irányító központ, de nem engedte meg, hogy betöltődik egy pár másodpercig, majd semmi ... . Úgyhogy újraindítani a számítógépet, hogy lássa, hogy engedjék meg, de még mindig semmi, csak nem engedte meg változást vissza a normál felbontás, amely 1440x900. I've searched all over de nem úgy tűnik, hogy bárki, aki ezt a problémát ...

Akkor gondoltam, hogy a vezetők? i tryed telepítette a legfrissebb driver, de azt mondta, hogy nem, mert "A kijelző nem kompatibilis a kijelző adapterek telepítve a rendszeren." Szóval Kitakarítottam az összes járművezetők volt az én-rendszer és tryed újratelepíteni a járművezetők latests mindhiába ... Szóval ezt a Dxdiag, csak azt mondja meg, hogy ott nincs grafikus kártyát a PC??? Én egyáltalán nincs ötletem, mit csináljak ... én visszahelyez az én grafikus vásárolni már elvesztették a telepítő CD FFS ...

Saját grafikus kártya az X1650 PRO AGP, és én vagyok a Windows Home edition .... Súgó sokkal appreciated! remélem, hogy minden segítséget hamarosan ..
Old Május 28 2009, 11:38
Csoport tagja

Oké én vidám talál a közvetlen problémát, megértem, hogy lehet egy sérült fájl a rendszeren, hogy az, hogy a grafikus kártya vagy ellenőrző központjában. Használja ATI CCC Uninstall segédprogrammal távolítsa el azt. Ne aggódjon, lesz még grafika fogja használni a fedélzeten grafika, illetve a Windows grafikus illesztőprogramok.

Akkor megy ATI honlapján, és töltse le a vezetők és a CCC, hogy megfelel a grafikus kártyát. Ez a munka és ha nem ott lehet a probléma a Windows-t.
Old Május 28 2009, 14:37
Donor Group

Az OP szentelt egy egész bekezdést, hogy az a tény, hogy nem tudta telepíteni az új vezetők.

Ha a grafikus kártya nem észlelhető a szoftver, kérem ellenőrizze, és ha az észlelt Windows: Start -> Sajátgép jobb klikk -> Tulajdonságok -> Hardver -> Eszközkezelő, és keresse meg egy felkiáltójel sem látható, ha nyitott Eszközkezelőt vagy Display Adapters.

Azt, hogy a dolog újra leültet egy sem, mint ahogyan én is ugyanazt a fajta dolog, ha a kártya laza a nyílásba.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.