![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם! אני לא בא לא איפה, אני הייתי הולך לטלפן על זה אבל הם קוראים חליפין בדיחה עבור תמיכה טכנית בימים אלה ... בכל מקרה של בעיה ביד, יש לי היום וחזרתי הביתה כדי להפוך את המחשב שלי רק ב כדי למצוא מתי זה היה טעון עד כי ההחלטה היתה שונה ל 600x800, אז חשבתי על זה כלום ואת tryed נכנס לזרז את מרכז הבקרה, אבל זה לא אפשרו לי, זה נטען במשך כמה שניות ואז כלום ... . אז אני מחדש את המחשב כדי לבדוק אם היו נותנים לי את זה אבל עדיין כלום זה פשוט לא נתנו לי להחליף לראש שלי בדרך כלל הפתרון שנמצא 1440x900. ביצעתי חיפוש בכל אבל אני לא מצליחים למצוא מישהו שיש לו בעיה זו היתה ... אז חשבתי אולי את מנהלי ההתקנים? אני tryed להתקין את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר אך הוא אמר שהוא לא יכול כי "התצוגה אינה תואמת את מתאמי התצוגה מותקן במערכת שלך." אז ניקו את כל מנהלי ההתקנים שלי היה לי על מערכת tryed מחדש את מנהלי ההתקנים latests ללא הועיל ... אז הלכתי אל dxdiag, רק כדי לגלות כי אין זה אומר theres כרטיס המסך שלי במחשב? יש לי שום מושג מה לעשות ... אני מעוניין לקנות מחדש את הגרפיקה אני איבדו את תקליטור ההתקנה ffs ... כרטיס המסך שלי הוא X1650 מקצועית agp, ואני משתמש ב-Windows Home Edition .... עזרה יהיה הרבה appreciated! מקווה לעזור לכל בקרוב .. |
|
| |||
| |||
| אני בסדר צביעות ישירה למצוא את הבעיה, אני מבין שזה עלול להיות פגום במחשב קובץ זה הקשור את כרטיס המסך או מרכז הבקרה. השתמש בכלי שירות ATI CCC הסרת ההתקנה כדי להסיר אותה. אל תדאג אתה עדיין יש גרפיקה כפי שלך ישתמשו ב-Board גרפיקה או את מנהלי ההתקן הגרפי של Windows. לאחר מכן, עבור אל אתר האינטרנט של ATI ולהוריד את הנהגים ואת CCC המתאים כרטיס המסך שלך. זה אמור לעבוד ואם לא יכולים להיות בעיה בתוך Windows. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Op הקדיש את כל הפסקה על העובדה שהוא לא יכול להתקין את מנהלי ההתקן החדש. אם כרטיס המסך הוא לא זוהה על ידי התוכנה, בבקשה לבדוק ולראות אם זה ב-Windows שזוהו: התחל -> מימין לחץ על המחשב שלי -> מאפיינים -> חומרה -> מנהל ההתקנים וחפש של סימן קריאה, או גלוי כאשר אתה פותח מנהל ההתקנים או תחת מתאמי תצוגה. הייתי נותן את דבר א reseat בכל מקרה כפי שאני כבר היה את אותו סוג של דבר יקרה כאשר הכרטיס הוא משוחרר על משבצת.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רזולוציית מסך ב-Sims 2 | 4d (Fordy (פורד) אולי | PC & קונסולת משחקים | 14 | 16th מאי 2009 15:08 |
| רזולוציית המסך לא בסדר | ashaiba | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | -28 ינואר 2009 11:31 |
| יין ו רזולוציית מסך | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 7 מרץ 2008 10:58 |
| רזולוציית מסך | colinhouse | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 29 דצמבר 2007 16:38 |
| רזולוציית מסך מחוץ לטווח | mooro | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 26 יוני 2007 13:31 |
| שרשרת כלים | |
| |