mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Padėti! Problema su ekrano.

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 26, 2009, 10:23
Naujas Narys

Default Padėti! Problema su ekrano.

Hello everyone! Aš ne ne, kur atėjai, aš buvau ketinate skambinti telefonu apie tai, bet skambinti tarifai už Tech Support anekdotas šių dienų ... Anyways, kad rankoje problema, aš šiandien namo ir nuėjau į savo ruožtu mano kompiuteryje tik surasti, kai ji pakrauti, kad rezoliucija buvo pakeistas į 600x800, tai aš pagalvojau, kad jis nieko ir tryed patekti į Catalyst Control Center, bet tai neleidžia man ji pakrauti keletą sekundžių ir tada nieko ... . Taigi aš vėl savo kompiuterį, kad pamatytumėte, jei jis būtų leiskite man dar nieko, bet jis tiesiog nebūtų leiskite atsikeisti į savo įprastą rezoliuciją, kuri yra 1440x900. Aš ieškojote visoje bet man atrodo, negalime rasti tiems, kurie turėjo šią problemą ...

Taigi maniau gal jos tvarkykles? I tryed įdiegti naujausias tvarkykles, tačiau jis pasakė, kad ji negalėjo, nes "ekranas yra nesuderinama su kalbomis adapterių įdiegtas jūsų sistemoje." So I nuvalomas visas tvarkykles turėjau mano sistema ir tryed naujo latests vairuotojai be jokios naudos ... todėl aš ant dxdiag, tik pripažinti, kad ji sako Theres No grafikos plokštę į savo PC? Aš absoliučiai jokio supratimo, ką daryti ... noriu naujo mano grafika pirkti man neteko diegimo CD FFS ...

Mano video korta X1650 PRO AGP, ir aš su Windows Home Edition .... Žinynas būtų Much appreciated! tikiuosi, bet padeda greičiau ..
Old Gegužė 28, 2009, 11:38
Narys

Okay I cant find tiesioginis problema, aš suprantu, jis gali būti sugadintas failas jūsų sistemą, kuri susijusi su grafikos plokštę arba valdymo centru. Naudokite ATI CCC Pašalinti nauda jį pašalinti. Nesijaudinkite, jūs vis dar grafika kaip ji naudosis savo laive grafika ar Windows Graphics vairuotojai.

Tada eikite į ATI interneto svetainėje ir atsisiųskite tvarkykles ir BMK, kuri atitinka jūsų grafikos plokštę. Tai turėtų dirbti, o jei ne ten gali būti per langai problema.
Old Gegužė 28, 2009, 14:37
Donorų grupės

OP skirta visa pastraipa į tai, kad jis negalėjo įdiegti naujas tvarkykles.

Jei video korta negalima nustatyti programinę įrangą, patikrinkite ir pažiūrėkite, jei ji nustatyta Windows: Start -> paspausti dešiniuoju pelės klavišu My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager ir ieškoti šauktuku, arba matomos, kai atidarius Device Manager "arba pagal Display Adapters.

Norėčiau duoti dalykas Valykite arba kaip aš turėjo pačios rūšies dalykas atsitikti, kai kortelė yra laisvas į lizdą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Screen Resolution į The Sims 2 4D (Fordy (Ford) Ollie PC & konsolės Žaidimai 14 Gegužė 16, 2009 15:08
Ekrano skyra ne teisė ashaiba Graphics Cards & Monitoriai 10 28 sausis 2009 11:31
Vynas ir "Ekrano" ashaiba Linux & Alternative OS 3 Kovas 7, 2008 10:58
Ekrano skyra colinhouse Windows "operacinės sistemos 1 29 gruodis 2007 16:38
Raiška out of range mooro Graphics Cards & Monitoriai 1 Birželis 26, 2007 13:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.