![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone! man nebija ne kur brauc, es gatavojas piezvanīt par šo, bet ir nepieciešama likmes ir joks par tehnoloģiju atbalstu šajās dienās ... anyways ir problēma rokā, i got mājās šodien un devās, lai ieslēgtu datoru tikai atrast, kad tas bija uzpildītu, ka rezolūcija tika mainīts uz 600x800, tāpēc es domāju, ka nekas no tā un tryed nokļūst katalizators control center, bet tas neļauj man ir ielādētas dažas sekundes un tad nekas ... . so i atsākt sava datora, lai redzētu, vai to darītu man, bet joprojām nekas tā vienkārši nebūtu let me mainīt atpakaļ uz manu normālu risinājumu, kas ir 1440x900. Esmu meklējāt visas, bet man šķiet, nevaram atrast ikviens, kuram ir bijusi šī problēma ... Tāpēc es domāju, varbūt tās vadītājiem? i tryed uzstādīt jaunāko draiveri, bet tas teica, ka tā nevar, jo "displejs nav saderīgs ar displeja adapteriem instalēta jūsu sistēmas." So i tīrīti jāizslēdz visi draiveri man bija par manu sistēmu un tryed pārinstalēt latests vadītājiem veltīgi ... tāpēc es devos uz to dxdiag, tikai, lai konstatētu, ka tā saka theres no grafikas karti datoru? Man pilnīgi nav ideju, ko darīt ... es vēlos pārinstalēt manu grafikas pirkt es esmu pazaudējis instalācijas CD FFS ... Mana grafikas karte ir X1650 pro AGP, un es esmu, izmantojot Windows Home Edition .... palīdzība būtu ļoti appreciated! ceru any help drīz .. |
|
| |||
| |||
| Labi nevaru atrast tieši problēma, es saprotu, ka var būt bojāts failu sistēma, kas saistīti ar grafikas karti vai kontroles centru. Izmantojiet ATI CCC Uninstall utilītu atinstalēt. Neuztraucieties, jums vēl būs grafikas, kā tā izmantos savu borta grafikas vai logus grafikas draiverus. Tad iet uz ATI mājas lapā un lejupielādēt vadītāji un CCC, kas atbilst jūsu grafikas karte. Tam vajadzētu strādāt un, ja ne tur varētu būt problēma logi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OP veltīta visam punktu tas, ka viņš nevar instalēt jaunus draiverus. Ja grafikas karte nav atklājusi programmatūra, lūdzu, pārbaudiet un redzēt, ja tā konstatē Windows: Start -> Tiesības uz My Computer -> Properties -> Hardware -> Device Manager, un meklēt izsaukuma zīme, gan redzamas, atverot Device Manager vai zem Display Adapters. Es dotu kaut reseat nu tā kā es esmu bijis pats kārtošanas lietām notikt, ja karte ir blīvas slotā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |