rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Pomoc! Problem z rozdzielczości ekranu.

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 maj 2009, 10:23
Nowe państwa grupy

Default Pomoc! Problem z rozdzielczości ekranu.

Hello everyone! Nie no, gdzie przyjść, i was going to do kogoś o tym, ale rozmowy są żart tech support dla tych dni ... anyways do problemu w ręku, mam dziś do domu i udał się do kolei tylko na moim komputerze znaleźć kiedy miał załadunku, że rezolucja została zmieniona na 600x800, więc nie myślałem o tym i tryed wsiadł do katalizatora centrum sterowania, ale nie pozwól mi on załadowany na kilka sekund, a potem nic ... . więc i mój komputer ponownie, aby sprawdzić, czy to pozwól mi, ale wciąż to tylko nic nie pozwól mi wrócić do mojej normalnej rozdzielczości 1440x900, która jest. I've wyszukiwane całego ale nie wydaje się znaleźć każdy, kto miał ten problem ...

Więc myśl może jej sterowniki? I tryed instalując najnowsze sterowniki, ale powiedział, że nie może, ponieważ "Wyświetlacz nie jest zgodny z kart graficznych zainstalowanych w systemie." Więc i czyszczone wyłączyć wszystkie sterowniki miałem na moim komputerze i tryed ponowną instalację sterowników do latests bezskutecznie ... Więc pojechałem do Dxdiag jedynie do stwierdzenia, że to nie mówi theres karty graficznej w moim komputerze? Mam absolutnie żadnego pojęcia, co robić ... Chciałbym ponowna moje grafiki kupić Zgubiłem instalacji CD ffs ...

Moja karta graficzna jest X1650 PRO AGP, a ja jestem przy użyciu systemu Windows Home Edition .... Pomoc będzie much appreciated! nadzieję na jakąkolwiek pomoc wkrótce ..
Old 28 maja 2009, 11:38
Członek grupy

Dobra i cant find bezpośrednie problemu, rozumiem, może to być uszkodzony plik w systemie, że związane z kartą graficzną lub centrum sterowania. Użyj ATI CCC Odinstaluj narzędzie, aby go odinstalować. Nie martw się, będzie jeszcze grafiki będzie korzystać z telefonu na pokładzie graficznej lub Windows sterowniki grafiki.

Następnie przejdź do karty ATI na stronie internetowej i pobrać sterowniki i CCC, który odpowiada Twojej karty graficznej. To powinno działać i jeśli nie mogą to być problem w systemie Windows.
Old 28 maja 2009, 14:37
Grupa dawcy

PO cały ustęp poświęcony na fakt, że nie mógł zainstalować nowe sterowniki.

Jeśli karta graficzna nie jest wykrywana przez oprogramowanie, należy sprawdzić, czy jest to wykrywane w Windows: Start -> kliknij prawym przyciskiem myszy Mój komputer -> Właściwości -> Sprzęt -> Menedżer urządzeń i odszukaj wykrzyknikiem towarowego, albo widoczne po otwarciu Menedżerze urządzeń lub w ramach Karty graficzne.

I dałoby to jeden albo dopasować sposób, I've had tego samego rodzaju to miejsce wtedy, gdy karta jest luzem w gnieździe.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):