![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло еверыоне! Нисам ни где да дође, била сам ће откуцати о овом позиву, али су стопе шала за техничке подршке ових дана ... аныуаыс да је проблем у руци, данас сам добио дом и отишао у окрет мој рачунар на само наћи, када је имао итава се да је промењен је у резолуцији 600кс800, па сам мислио ништа од тога и трыед узимајући у катализатор центар, али не хтједе пустити мене, она итава неколико секунди и онда ништа ... . па сам ја поново покретање мој рачунар видети ако то ће ме пустити, али још увек ништа га не би само нека ми променити назад у моје нормална резолуција која је 1440кс900. Претражили сам све али ја више не може чинити да свако ко је имао овај проблем ... Па сам мислио можда његова возача? ЈА трыед инсталирате најновије дривер али он је рекао да то није могао јер "На екрану није компатибилан са екрана адаптера инсталираних на вашем систему." Па сам очистио искључити све дривер сам имао на мом поновном инсталирању система и трыед је латестс возачи не искористити ... па сам отишао на Дксдиаг, само да каже да је Тхереса но графичком картицом на мој ПЦ? Ја сам апсолутно ниједан идеја шта учинити ... ја бих купити наново мој графика сам изгубио инсталациони ЦД ... ффс Моја графичка картица је Кс1650 про АГП, и Им 'помоћу Уиндоус Хоме Едитион .... помоћ би било велик део поштовати! надам се да било који помоћ убрзо .. |
|
| |||
| |||
| Ок ја лицемјерје наћи директним проблем, и разумем га мај бити оштећене датотеке на вашем систему који се односе на графичке картице или контролом центра. Користите ЦЦЦ АТИ Унинсталл Утилиты за деинсталирам то. Не брините да ћете и даље имати графику као што ће се користити свој на пансион графике или уиндоус графика возача. Затим идите на АТИ'с уебсите и преузимање датотека возач и ХГК која одговара на ваше графичке картице. Ово би требало да раде, а ако не постоји проблем може бити унутар прозора. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У ОП посветио целу ставу на чињеницу да он није могао да инсталирате нове управљачке програме. Ако је графичка картица није откривен софтвера, проверите и видети ако је откривен у систему Уиндоус: Старт -> Мы Цомпутер десни клик -> Пропертиес -> Хардуаре -> Девице Манагер и изгледају као знак узвик, било видљиво када отворите Девице Манагер и под Дисплаы адаптери. Ја бих да да једна ствар метнути или начин као што сам имао исту врсту ствар догодити кад је картица одријешиш у слот.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сцреен Ресолутион у Симс 2 | 4Д (Форды (Форд) Оллие | ПЦ & конзоле Игре | 14 | 16 мај 2009 15:08 |
| Сцреен Ресолутион не право | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 28 јануар 2009 11:31 |
| Вино и Сцреен Ресолутион | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 7 март 2008 10:58 |
| Сцреен Ресолутион | цолинхоусе | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 29 децембар 2007 16:38 |
| Резолуција екрана је изван опсега | Мооре | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 26. јуна 2007 13:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |