az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Yardım! Sorun ekran çözünürlüğü.

Reply

Konu Araçları
Old 26 Mayıs 2009, 10:23
Yeni Üye Grubu

Default Yardım! Sorun ekran çözünürlüğü.

Merhaba herkes! Ben hiçbir yerde, bu ancak arama oranları teknik destek için bir şaka bu gün telefon etmek için ... zaten elinde sorunun gidiyordu gelir mi, bugün ev var ve benim bilgisayar açmak için gittim sadece bulmak için bu çözünürlük 600x800 olarak değiştirildi, bu yüzden bunu hiçbir düşünce ve katalizör kontrol merkezi girmesini tryed kadar yüklü vardı, ama bana izin vermez, bu bir kaç saniye için ve sonra hiçbir şey yüklendi ... . bu yüzden eğer fakat yine de bana geri hangi 1440x900 benim Normal çözünürlük değişikliği izin vermez hiçbir şey beni görmek için bilgisayarın yeniden başlatılması. I Bu sorun olmuştur herkes için can't seem tüm ancak arama ettik ...

Ben belki kendi sürücülerini düşündüm? Ben en son sürücüleri yükleyerek tryed ama bunun nedeni "Ekran ekran bağdaştırıcıları sisteminizde yüklü uyumlu değildir söyledi." Ben kapalı tüm sürücülerin benim sistemde ve boşuna için latests sürücüleri yeniden yükleme tryed ... Yani i Dxdiag için sadece diyor bulmak için gitti temizlenmelidir benim PC bir grafik kartı Theres? Ben kurulum CD FFS kaybettik ne yapmak kesinlikle hiç bir fikrim ... benim grafik I satın yeniden de var ...

Benim kart grafik X1650 PRO AGP ve ben çok büyük mutluluk duyacağız Windows Home Edition .... Yardım kullanıyorum! umut herhangi yakında .. yardımcı olmak için
Old May 2009, 11:38 28.
Üye Grubu

Tamam i cant doğrudan sorunu bulmak için, bu sistem ile ilgili bir dosya bozuk olabilir anlamak grafik kartı veya kontrol merkezi. Kullanım ATI CCC Kaldır yardımcı programını kaldırmanız için. Hala olarak kullanacağı grafik olacak Endişelenmeyin için on-board grafik veya Windows grafik sürücüleri.

Sonra ATI web sitesine ve yükleme sürücüleri ve CCC bu grafik kartına karşılık gidin. Bu ve çalışması gerektiğini varsa pencere içinde bir sorun olabilir değil.
Old May 2009, 14:37 28.
Bağış Grubu

The OP aslında o yeni sürücülerini yüklemek couldn't için bütün bir paragraf vardı.

Eğer grafik kartı yazılım tarafından kontrol edin ve eğer Windows tespit görmek: Başlat -> sağ tıklayıp Bilgisayarım -> Özellikler -> Donanım -> Aygıt Yöneticisi ve bir ünlem işareti arayın ya açtığınızda görünür tespit değil Aygıt Yöneticisi veya Ekran Bağdaştırıcıları altında.

Ben bir şey ya yolu gibi bir şey, aynı tür bir kart yuvasına gevşek olur yaşadım bir tekrar verecek.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):