![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Първо аз съм абсолютно боклука с компютри. Аз извини. Имам Dell 3100 измерение, което не изглежда да има някакви видео карти на всички инсталирани. Купих си PCI карта от PC World (те не са много полезни!) И разбира се, че дори не се вписват в слота. Мисля, че аз имам много основния компютър. Безумно Купих Flight Simulator X, която изисква Преки X 9,0 съвместими видео карта с 32mb на овена и поддръжка за хардуер, преобразуване и осветление. Може ли някой моля посъветва видео карти, които ще са съвместими с моя боклука компютър и също така ще направи играта половина достойни? Щастлив съм да търся в Ebay ако магазините не фондова ги вече. Аз наистина се надявам някой да ми помогне. Благодаря предварително. Джеймс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| от това, което мога да намеря това, изглежда, само 3100 има два PCI слотове аз арго намерите много на този компютър на всички, за да бъдем честни Какви карти си купя и какъв слот пък изискват?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз мразя да го кажа, но модернизация на тази бюджетна система не е много опция.
Имате прочетено тук и вие ще разберете защо. Можете да смените дънната платка, но вие вероятно ще трябва да се промени PSU и съдебна, както и, тъй като те не са стандартни за Dells. TBH, може би по-добре, го продава на някого и grabbing нов прозорец с право спецификационен. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| малтретиране второ, че PCI не е начин да отида
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Имате нужда от ATI видео карта. Аз съм малко по нов | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 6 | 19 Jan 2009 15:22 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Видео карти Помощ | divindavid13 | Графика на карти & Монитори | 11 | 8 октомври 2007 13:15 |
| Видео карти | sam2545 | Графика на карти & Монитори | 12 | 3 Jul 2007 09:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |