![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Za prvé jsem absolutně nesmysl s počítači. I apologise. Mám Dell Dimension 3100, která nejeví žádné video karty vůbec nainstalován. Koupil jsem PCI kartu z PC World (nejsou velmi užitečné!) A samozřejmě to není ještě vejde do slotu. Myslím, že mám velmi základní počítači. Koupil jsem si bláhově Flight Simulator X, která vyžaduje Direct X 9.0 kompatibilní grafická karta s 32 MB RAM a podporou hardwarové transformace a osvětlení. Může někdo prosím poradit, která grafická karta bude kompatibilní s mým počítačem a odpadky by znamenalo, že polovina slušná hra? Jsem rádi, že hledání na ebay pokud obchodech nejsou skladem nich ještě. Opravdu doufáme někdo mi může pomoci. Thanks in advance. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| z toho, co lze najít i zdá se 3100 pouze dva PCI sloty i cant najít mnoho na tomto počítači vůbec být spravedlivý jaké karty si koupit a co slot to vyžadují?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nerad to říkám, ale upgrade na tento rozpočtový systém není řešením.
Mají číst tady a budete rozumět, proč. Ty by mohly měnit základní desku, ale ty by se asi muset změnit PSU a věci, stejně jako nejsou tyto normy na Dells. Tbh, budete se lépe prodávají ji někdo a Uchopením novou krabici, s právem spec. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| nemocné druhé, že pci není cesta
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potřeba. Jsem něco nového | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. ledna 2009 15:22 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. října 2007 13:15 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. července 2007 09:29 |
| Thread Nástroje | |
| |