![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Πρώτον είμαι απόλυτα σκουπίδια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ζητώ συγγνώμη. Έχω μια διάσταση Dell 3100 η οποία δεν φαίνεται να έχει κάποια βίντεο κάρτες σε όλα τα εγκατεστημένα. Αγόρασα ένα PCI κάρτα από το PC World (από όπου και αν δεν είναι πολύ χρήσιμο!) Και φυσικά δεν χωράει ακόμη και στην υποδοχή. Νομίζω ότι έχω μια πολύ βασική υπολογιστή. Ανόητα αγόρασα το Flight Simulator X το οποίο απαιτεί άμεσες Χ 9,0 συμμορφούμενες κάρτα οθόνης με 32MB μνήμης RAM και την υποστήριξη για τη μετατροπή του υλικού και του φωτισμού. Μπορεί κανείς παρακαλώ συμβουλεύει την κάρτα οθόνης που θα είναι συμβατή με τα σκουπίδια του υπολογιστή μου και θα κάνει το παιχνίδι ένα δεύτερο αξιοπρεπές; Είμαι ευτυχής για την αναζήτηση σε ebay και αν τα καταστήματα δεν αποθεμάτων τους πια. Ελπίζω πραγματικά κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| από ό, τι μπορώ να φαίνεται μόνο το 3100 έχει δύο PCI slots i επίκλιση βρείτε πολλά σε αυτόν τον υπολογιστή σε όλους για να είμαστε δίκαιοι κάρτα έκανε ό, τι αγοράζετε και τι σχισμή μήπως απαιτούν;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μισώ να πω αυτό, αλλά η αναβάθμιση του συστήματος για τον προϋπολογισμό αυτό δεν είναι πραγματικά μια επιλογή.
Έχετε διαβάσει εδώ και θα καταλάβουν γιατί. Μπορείτε να αλλάξετε τη μητρική πλακέτα, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να αλλάξετε το PSU και την περίπτωση, καθώς δεν είναι πρότυπο για Dells. TBH, εσείς θα είναι καλύτερα να πουλάει σε κάποιον και grabbing μια νέα θέση, με το δικαίωμα spec. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| κακή στιγμή ότι pci δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μεταβείτε
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Ανάγκη ATI κάρτα βίντεο. Είμαι κάπως νέο | ashaiba | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 19 Ιαν 2009 15:22 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Βίντεο κάρτα βοήθεια | divindavid13 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 8 Οκτ 2007 13:15 |
| Video card | sam2545 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 3η Ιουλ 2007 09:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |