![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Prvo sam apsolutno smeće s računala. I apologise. Imam Dell Dimension 3100 koji se ne pojavljuju da imaju video kartice na svim instaliran. Ja kupio PCI karticu iz PC World (to nije jako korisno!) I naravno da ni ne stane u utor. Mislim da sam dobio vrlo osnovno računalo. Ludo sam kupio Flight Simulator X koja zahtijeva Direct X 9,0 compliant video card sa 32MB RAM-a i podršku za hardver i transformacija rasvjete. Može bilo tko ugoditi savjetovati koji video kartice će biti kompatibilan sa mojim računalo i koještarije bi napraviti igru polovine pristojno? Drago mi je da pretražujete na ebay ako prodavaonice ne Stock ih više. JA stvarno uzdanica netko može pomoć mene. Hvala unaprijed. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| od šta ja mogu naći se pojavljuje na samo 3100 ima dva PCI utora ja licemjerje naći puno na ovom računalu uopće biti fer šta si kupiti karticu i utor što to zahtijevaju?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mrzim to reći, ali na ovaj proračun nadograđujete sustav nije stvarno opciju.
Have a čitati ovdje a Vi ćete shvatiti zašto. Bi mogla mijenjati matične ploče, ali će vjerojatno morati da promenite PSU slučaju, kao i dobro, jer ovo nisu standardne na Dells. TBH, koju bi bilo bolje da netko prodaje to i grabbing novu kutiju, s pravom spec.. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| drugi da je bolestan PCI nije način da se ide
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Trebate ATI grafičku karticu. Ja sam nešto novo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 6 | 19 siječanj 2009 15:22 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Video card help | divindavid13 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 8. listopad 2007 13:15 |
| Video kartice | sam2545 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 3. srpnja 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |