![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Először vagyok teljesen szemét a számítógépekkel. Elnézést kérek. I have a Dell Dimension 3100, amely úgy tűnik, hogy nem minden videó kártya minden telepítve. Vettem egy PCI kártyát a PC World (Nem nagyon hasznos!) És természetesen nem is illeszkednek a nyílásba. Azt hiszem, van egy nagyon alap számítógépre. Ostoba vettem Flight Simulator X, amely a Direct X 9,0 kompatibilis videokártya 32MB RAM és támogatása a hardver-átalakítás és a világítást. Tud akárki legyen szíves tanácsot, amely a videó kártya lenne összeegyeztethető az én szemetet számítógépet, és azt is, hogy a játék felét a tisztességes? Boldog vagyok, hogy keressük a ebay, ha az üzletek nem állomány őket többé. Őszintén remélem, valaki tud segítsen nekem. Köszönöm előre. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a mit tehetek, hogy úgy tűnik, a 3100 csak két PCI slots én vidám talál sok ezen a gépen egyáltalán, hogy tisztességes Te milyen kártyával lehet vásárolni, és mit jelent ez résidő szüksége?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem szívesen mondom, de ez a költségvetés korszerűsítése a rendszer nem igazán lehet.
Have a read itt és meg fogod érteni, hogy miért. Lehet változtatni az alaplap, de valószínűleg módosítani kell a tápegység és az eset is, mivel ezek nem szabvány Dells. TBH, akkor jobb lenne, ki árusítsa valakinek rángatás és egy új rovat, a jobb spec. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| rossz, hogy a második pci nem úgy megy
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Need ATi video kártya. Én kissé új | ashaiba | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | 19. január 2009 15:22 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Videokártya help | divindavid13 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 8. október 2007 13:15 |
| Videokártya | sam2545 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 3. július 2007 09:29 |
| Téma eszközök | |
| |