![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, ראשית אני בהחלט זבל עם מחשבים. אני להתנצל. יש לי Dell 3100 ממד שאינו נראה יש לך כרטיס וידאו בכלל מותקן. קניתי כרטיס PCI מ-PC World (הם לא מאוד מועיל!) וכמובן, גם הוא אינו מתאים את משבצת. אני חושב שאני כבר יש לי מחשב בסיסי מאוד. בטפשות קניתי את Flight Simulator X המחייבת ישירה X 9.0 תואם עם כרטיס הווידאו של 32MB ראם ותמיכה בחומרה השינוי ואת התאורה. מישהו יכול בבקשה לייעץ כרטיס וידאו אשר יהיה תואם עם המחשב שלי זבל ו היה גם להפוך את המשחק בחצי הגון? אני שמח על החיפוש eBay חנויות אם לא יותר להם במלאי. אני ממש מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה מראש. ג 'יימס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ממה שאני יכול למצוא את 3100 הוא מופיע רק שתי משבצות PCI אני מוצא הרבה צביעות במחשב זה בכלל להיות הוגן מה עשה לך לקנות כרטיס ומה משבצת זה מחייב?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני שונא להגיד את זה, אבל זה התקציב על שדרוג המערכת לא ממש אופציה.
יש לקרוא כאן וכן תוכל להבין למה. אתה יכול לשנות את לוח האם, אבל כנראה שהיית צריך לשנות את PSU וכן גם מקרה, כמו אלה אינם סטנדרטיים על Dells. TBH, אתה תהיה עשיר יותר למכור אותו למישהו ואת גרירה תיבה חדשה, עם הזכות spec. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| חולה השני כי PCI אינה הדרך ללכת
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |