![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Pirmiausia aš esu visiškai šiukšles su kompiuteriais. Aš atsiprašau. Turiu Dell Dimension 3.100 kuris neatrodo, kad bet video kortos visuose įdiegta. Nusipirkau PCI PC World (jie nėra labai naudingas!) Ir, žinoma, tai nėra net tinka į lizdą. Manau, kad turiu labai pagrindinio kompiuterio. Kvailai aš nusipirkau Flight Simulator X kurioje reikalaujama, Direct X 9.0 Compliant video korta su 32MB RAM ir paramos aparatūros pertvarka ir apšvietimas. Ar kas nors prašom patarti kuri video korta bus suderinami su mano kompiuteriu šiukšles ir taip pat padaryti žaidimą pusė gera? Džiaugiuosi paiešką eBay, jei parduotuvių nėra sandėlyje jų nebėra. Aš tikrai tikiuosi, kas nors gali man padėti. Thanks in advance. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nuo to, ką galiu rasti atrodo 3.100 tik du PCI I cant find daug šiame kompiuteryje ne visi yra teisingas Kas kortelę Ar perkate ir ką lizdas tai reikalauja?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenoriu pasakyti, bet modernizuoti šioje biudžeto sistema iš tiesų nėra galimybės.
Ar skaityti čia ir jūs suprasite, kodėl. Galite pakeisti pagrindinę plokštę, bet jums tikriausiai reikia pakeisti PSU atveju taip pat, nes jie nėra standarto Dells. TBH, jums bus geriau ją parduoti kam nors ir greiferiniai naujas langas, su teise spec. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| blogai, kad antroji PCI nėra išeitis
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |