![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Pirmkārt, es esmu pilnīgi drazas ar datoriem. Es atvainojos. Man ir Dell Dimension 3.100 kuras nešķiet, ka kāds no video kartes visas uzstādītās. Iegādājos PCI karti no datora Pasaule (viņi nav ļoti noderīga!) Un, protams, tā nav pat iederas slotā. Es domāju, ka man ļoti vienkāršas datora. Muļķīgi es nopirku Flight Simulator X, kas prasa Direct x 9.0 compliant video karte ar 32MB RAM un atbalsta aparatūras transformācijas un apgaismojums. Vai kāds lūdzu ieteikt ko video karte būtu saderīga ar savu atkritumu datoru un arī padarītu spēli pusi pienācīgas? Es esmu laimīgs, lai meklētu par ebay ja veikalos nav jāglabā vairs. Es tiešām ceru, ka kāds varētu man palīdzēt. Thanks in advance. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| no tā, ko es varu atrast, šķiet 3.100 ir tikai divi pci slots i cant atrast daudz par šo datora visas ir godīgas Kāda karte jūs iegādājaties, un ko nišu tas nepieciešams?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I hate to teikt, bet modernizācija šajā budžeta sistēma nav īsti risinājums.
Vai lasīt šeit un Jūs sapratīsiet, kāpēc. Jūs varētu mainīt mātesplatē, bet jums, iespējams, jāmaina PSU un lietu, kā arī, jo tie nav standarta Dells. TBH, jums būtu labāk pārdot to kādam, un satveršanas jauna kaste, ar labo spec. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| slims otrais ka PCI nav veids, kā iet
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
![]() |
|
| Bookmarks |