![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Po pierwsze jestem absolutnie śmieci z komputerami. I apologise. Mam Dell Dimension 3100, który wydaje się nie mieć żadnych kart graficznych na wszystkie zainstalowane. Kupiłem kartę PCI z PC World (nie są one bardzo pomocne!) I oczywiście nawet nie pasują do gniazda. I think I've got bardzo podstawowego komputera. Nierozumnie Kupiłem Flight Simulator X, która wymaga DirectX 9.0 karta graficzna zgodna z 32MB RAM i sprzętowe wsparcie dla transformacji i oświetlenia. Czy ktoś proszę podać jaka karta graficzna będzie zgodna z moimi śmieci komputera i sprawić, że gra pół godnej? Mam do wyszukiwania w serwisie eBay, jeśli sklepy nie stanie im dłużej. I really hope ktoś może mi pomóc. Thanks in advance. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| od tego, co mogę go znaleźć, wydaje się tylko 3100 posiada dwa sloty PCI I cant find wiele na tym komputerze w ogóle być rzetelne karty co pan kupić i jakie gniazda nie wymaga?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I hate to say, ale w tym modernizacja systemu budżetowego nie jest opcja.
Czy do odczytu tu i będzie zrozumieć, dlaczego. Można zmienić płytę główną, ale prawdopodobnie trzeba zmienić i PSU przypadku również nie są one standardowo Dells. TBH, to lepiej go ktoś sprzedaży i chwytając nowe pole z prawej spec. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| źle, że sekunda PCI nie jest droga
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
![]() |
|