![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, În primul rând eu sunt absolut gunoi cu calculatoare. Îmi cer scuze. Am un Dell Dimension 3100, care nu par să aibă nici plăcile video de la toate instalat. Am cumparat un card PCI de la PC World (ei nu sunt de foarte mare ajutor!) Şi, desigur, nu chiar a încăpea în slot. Cred că eu am o bază foarte computer. Nebuneşte am cumparat Flight Simulator X, care necesită o Direct X 9.0 compatibil placă video cu 32MB de RAM şi suport pentru hardware-ul de transformare şi de iluminat. Poate cineva care vă rugăm să consilieze video carte ar fi compatibil cu computerul meu de gunoi şi-ar face, de asemenea, jocul jumătate decent? Sunt fericit pentru a căuta pe ebay magazine în cazul în care nu le mai stoc. Eu chiar sper cineva poate să mă ajute. Mulţumesc în avans. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| din ceea ce pot gasi acesta apare în 3100 numai are două sloturi PCI i cant găsi de mult pe acest computer la toate pentru a fi corect Ce carte te-ai cumpăra şi de ce nu se cere slot?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-mi place sa spun asta, dar de modernizare pe acest sistem de buget nu este o opţiune.
Have a citi aici şi veţi înţelege de ce. Ai putea schimba placa de bază, dar tu ar trebui probabil să se schimbe în cazul PSU şi, de asemenea, ca acestea nu sunt standard, pe Dells. TBH, v-ar face mai bine să-l vândă la cineva hapsân şi o nouă casetă, cu dreptul de spec.. Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| rău că două pci nu este la fel de a merge
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |