![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Po prvé som absolútne nezmysel s počítačmi. I apologise. Mám Dell Dimension 3100, ktorá nejaví žiadne video karty vôbec nainštalovaný. Kúpil som PCI kartu z PC World (nie sú veľmi užitočné!) A samozrejme to nie je ešte vojde do slotu. Myslím, že mám veľmi základné počítači. Kúpil som si bláhová Flight Simulator X, ktorá vyžaduje Direct X 9.0 kompatibilná grafická karta s 32 MB RAM a podporou hardvérové transformácie a osvetlenie. Môže niekto prosím poradiť, ktorá grafická karta bude kompatibilný s mojím počítačom a odpadky by znamenalo, že polovica dôstojná hra? Som radi, že hľadanie na ebay ak obchodoch nie sú skladom nich ešte. Naozaj dúfame niekto mi môže pomôcť. Thanks in advance. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| z toho, čo možno nájsť aj zdá sa 3100 len dva PCI sloty i cant nájsť veľa na tomto počítači vôbec byť spravodlivý aké karty si kúpiť a čo slot to vyžadujú?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nerád to hovorím, ale upgrade na tento finančný systém nie je riešením.
Majú čítaj tady a budete rozumieť, prečo. Tie by mohli meniť základnú dosku, ale tie by sa asi musieť zmeniť PSU a veci, rovnako ako nie sú tieto normy na Dells. Tbh, budete sa lepšie predávajú ju niekto a uchopením novú krabici, s právom spec. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| chorých druhej, že pci nie je cesta
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Grafická karta ATi potreba. Som niečo nové | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 6 | 19. januára 2009 15:22 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. októbra 2007 13:15 |
| Grafická karta | sam2545 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 3. júla 2007 09:29 |
| Thread Tools | |
| |