![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Прво сам апсолутно смеће са рачунара. И апологисе. Имам Делл Дименсион 3100 који се не појављују да имају видео картице на свим инсталиран. Ја купио ПЦИ картицу из ПЦ Уорлд (то није јако корисно!) И наравно да ни не стане у слот. Мислим да сам добио врло основно рачунар. Лудо сам купио Флигхт Симулатор Кс која захтева Дирецт Кс 9,0 цомплиант видео цард са 32МБ РАМ-а и подршку за хардвер и трансформација расвјете. Може било ко угодити саветовати који видео картице ће бити компатибилан са мојим рачунар и којештарије би направити игру половине пристојно? Драго ми је да претражујете на ебаы ако продавнице не Стоцк их више. ЈА стварно надати неко може помоћ мене. Хвала унапред. Џејмс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| од шта ја могу наћи се појављује на само 3100 има два ПЦИ слот ја лицемјерје наћи пуно на овом рачунару уопште бити фер шта си купити картицу и слот што то захтевају?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мрзим то рећи, али на овај буџет ал̌урирате систем није стварно опцију.
Хаве а читати овде а Ви ћете схватити зашто. Би могла мењати матичне плоче, али ће вероватно морати да промените псу случају, као и добро, јер ово нису стандардне на Деллс. ТБХ, коју би било боље да неко продаје то и граббинг нову кутију, с правом спец. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| други да је болестан ПЦИ није начин да се иде
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Требате АТИ графичку картицу. Ја сам нешто ново | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 19 јануар 2009 15:22 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Видео цард хелп | дивиндавид13 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 8 октобар 2007 13:15 |
| Видео картице | сам2545 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 3. јула 2007 09:29 |
| Тхреад Тоолс | |
| |