![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Öncelikle ben kesinlikle bilgisayarlarla çöp duyuyorum. Ben özür diliyorum. Ben bir Dell Dimension 3100 olan tüm yüklü herhangi bir video kartı varsa görünmüyor var. Ben (çok yararlı değil!) Ve PC Dünya bir PCI kartı aldım bile yuvaya uymazsa elbette. Sanırım bir çok temel bilgisayar var düşünüyorum. Enayice ben Flight Simulator X 32MB RAM ve donanım dönüşüm ve ışık desteği ile Direct X 9,0 uyumlu ekran kartı gerektirir aldım. Herkesin ekran kartı benim çöp bilgisayar ile uyumlu olacağını tavsiye ve miyiz de oyun yarım iyi olur? Eğer dükkan Artık hisse senedi yoktur Ben eBay arama için mutluyum. Gerçekten biri bana yardımcı olabilir umuyoruz. Şimdiden teşekkür ederiz. James |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kimden i ve 3100 sadece iki PCI yuvaları görünür ne bulabilirsiniz i cant kadar bu bilgisayarda bütün olarak adil bulmak kartı ve satın ne yuvası gerektiren ne yaptı?
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunu söylemek, nefret ederim ama bu bütçe sisteminde yükseltmek gerçekten bir seçenek değildir.
Bir okuyun burada ve neden anlamak olacaktır. Bu anakartı değiştirmek olabilir, ancak büyük bir olasılıkla da PSU ve vaka değiştirmek gerekir, Dells standart olarak bunlar. TBH, sen birine satış daha iyi olacak ve yeni bir kutu kapma, sağ Spec ile. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| kötü İkincisi PCI gitmek gibi değil
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |