![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, По-перше я абсолютно сміття з комп'ютерами. Я приношу свої вибачення. У мене є Dell Dimension 3100, який не видається, є якісь відеокарт на всіх встановлені. Я купив карту PCI від PC World (вони не дуже корисно!) І, звичайно, вона навіть не поміщається в слоті. Я думаю, у мене дуже простий комп'ютера. Foolishly я купила Flight Simulator X яка вимагає Direct X 9.0 сумісна відеокарта з 32 Мб ОЗУ і підтримкою апаратного трансформацію та освітлення. Чи можна прохання повідомити яких відеокарта буде сумісна з мого комп'ютера і сміття би також зробити гідну гру половину? Я радий пошуку на Ebay, якщо магазини не продають їх більше. Я щиро сподіваюся, хтось може мені допомогти. Спасибо заранее. Джеймс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я можу знайти Схоже, 3100 має тільки два слоти PCI Я нахиляє знайти багато на цьому комп'ютері на усіх бути чесними яку карту ви купуєте і який слотом це потрібно?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Терпіти не можу сказати, але на цьому модернізація бюджетної системи насправді не варіант.
Have читати тут і ви зрозумієте чому. Ви можете змінити плати, але ви, ймовірно, буде потрібно змінити і тематичні блоки живлення, а також, так як вони не є стандартними на Dells. ТБХ, ви краще б продавати його комусь і захоплюючи нові вікна, з правом Spec. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| жорстоке друге, що PCI це не шлях
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |