![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, толкова ли е търсенето на графични карти и купих това. Аз не съм на "Gamer" - в действителност най-новата игра Купих изисква минимум 90Mhz процесор .... така че ... Както и да е, исках малко да се подобри един часа втори живот. и mebbe ако аз реших да опитам игри в бъдеще да има малко повече сексапил .. въпреки че съм едва ли ще се свири нещо като Crysis 2 или нещо такова ... Така че си купих това - отчасти защото той бе nvida - и си на борда на "чипсет" или каквото и да се нарича е от тях, и служи ми доста добре ... и защото тя изглеждаше разумна цена, 1GB RAM е само бонус ... Бих сте уредени за 512 .. все пак - аз "инсталирана" това - все още ... десктопа ми изглежда много различен - иконите не са "като Sharp, цветът изглежда малко скучна и secondlife изглежда не бърза да се зареди среди, или да ги гледам по-добре, отколкото преди. Всъщност, всичко изглежда малко бавно. Аз имам 500 вата PSU така че не е липсата на мощност, имам AMD 3500 + процесор, който coped наред с всичко, което направи - aftereffects, Premier, secondlife, Firefox, прозореца щори, rk българско и т.н., но ... дори и на работния плот фон изглежда по-малко "реалистично", отколкото преди. Аз бях се завтече през nvida на управителя нещица и извърши оптимизиране тестове ... играч наоколо с моя монитор, както и ... но всичко все още изглежда малко .. различно. Аз купих калпав [Да се има предвид, аз не гледам за £ 500 + суперсплави основна памет взривяване млрд. пиксел ядро пристигнал-Гай карти LOL] Бях търсиш нещо за около £ 50 [$ 100] и аз Купих това. следва да се извършва по-добър? Ами всяко стабилно през clocking или неща? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И тъй като сте инсталирали тази нова графична карта и всичко, което видя сега на монитора ви вече не е като "резки"? (за да я тури в базови условия). Графика шофьори могат да бъдат инат понякога, опитайте ООН инсталиране графика на всеки шофьор, които сте инсталирали в момента, и се уверете, че те са изчерпани, преди да инсталирате драйверите за новата си карта.
|
| |||
| |||
| Добре - аз ще се пробвам, мерси. [I може просто да се seeign какво не е там ... y'know?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL е един от най-ужасно кодирани парчета от нежелана софтуер някога е изобретил. Не очаквайте много.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Определено звучи като шофьор въпрос. В 8500GT не е лоша карта за нещата, които ви правят и трябва да даде ОК резултати. Имате ли актуализация на водачите, тъй като сте купили картата? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 8500 GT не е лоша карта M8, ID също предполагат, деинсталирането на NVIDIA драйвери за вашата карта и след това да изтеглите най-новите драйвери от тук NVIDIA Драйвери