menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Hmm ... 8500GT Super + 1GB.

Reply

Thread Nástroje
Old 20 března 2008, 18:27
Člen Skupina

Default Hmm ... 8500GT Super + 1GB.

Ok, tak jsem hledal pro grafickou kartu a koupil to.

I'm not a "hráč" - ve skutečnosti poslední hru i koupil vyžaduje minimálně procesor 90mhz .... tak ...

Mimochodem, já jsem chtěl jeden trochu zlepšit druhý život. a mebbe když jsem se rozhodl zkusit hry v budoucnu mít trochu oomph .. když jsem těžko bude hrát něco jako Crysis 2 nebo cokoliv ...

Tak jsem koupil tento - částečně protože to bylo nvida - a my na palubě "čipset" nebo jak to nazývá se jimi a sloužila mi dobře ... a protože se zdálo rozumné ceny, 1GB RAM byl jen bonus ... Já bych si usadili na 512 ..

stejně - jsem "nainstalován" - a to ještě ... mé ploše vypadá velice odlišné - ikony nejsou 'jako ostré, barvy se zdá být trochu fádní a secondlife zdá ne rychleji zatížení životního prostředí, nebo se jim vypadají lépe než dříve. Ve skutečnosti se vše zdá trochu pomalejší. Mám 500w PSU takže to není o moc chybí, mám AMD 3500 + procesoru, který vyrovnává jemné se všechno jsem udělal - následky, premier, secondlife, firefox, okenní žaluzie, RK Launcher atd., ale ... i pozadí plochy vypadá méně "realistické" než dříve. Jsem běžel přes nvida to manažer thingy a provést optimalizaci zkoušek ... hrál si s mým monitoru stejně ... ale to všechno ještě vypadá trochu .. odlišná.

Jsem koupil zmetek [jo, mít na mysli i nebyl zájem o 500 liber + super jádro paměti tryskacím miliard pixelů renderování motor-přijít-ai karty lol] Hledal jsem něco kolem 50 liber [$ 100] ai Koupil to. by měl být vede lépe?
Co jakékoli stabilní stopování nebo co?
Old 20 března 2008, 18:52
Dárce Skupina

Takže jste si nainstalovali tuto novou grafickou kartu a všechno, co vidíte na svém monitoru nyní již jako "ostré"? (aby se do základní pojmy).

Grafických ovladačů může být někdy tvrdohlavý, zkuste un-instalaci každé grafické ovladače, které jste v současné době nainstalované, a ujistěte se, že jsou všichni pryč před instalací ovladačů pro vaši novou kartu.

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 20 března 2008, 18:54
Člen Skupina

ok - budu se snažit, aby díky.

[I možná jen seeign co není ... Víš?]
Old 20 března 2008, 20:01
Dárce Skupina

SL je jedna z nejvíce strašně zakódované kousky junk software vůbec vynalezl. Neočekávejte moc.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 22. března 2008, 09:19
Člen Skupina

Rozhodně to vypadá jako řidič problém. V 8500GT není špatná karta pro věci, které děláte a dát ok výsledky.

Už jste aktualizované ovladače od vás koupil kartu?
Old 22 března 2008, 13:21
Dárce Skupina

K 8500 GT není špatné karty M8, id také naznačují odinstalaci nvidia ovladače pro vaši kartu a pak stáhnout nejnovější ovladače z zde NVIDIA Ovladače

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.