![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, tak jsem hledal pro grafickou kartu a koupil to. I'm not a "hráč" - ve skutečnosti poslední hru i koupil vyžaduje minimálně procesor 90mhz .... tak ... Mimochodem, já jsem chtěl jeden trochu zlepšit druhý život. a mebbe když jsem se rozhodl zkusit hry v budoucnu mít trochu oomph .. když jsem těžko bude hrát něco jako Crysis 2 nebo cokoliv ... Tak jsem koupil tento - částečně protože to bylo nvida - a my na palubě "čipset" nebo jak to nazývá se jimi a sloužila mi dobře ... a protože se zdálo rozumné ceny, 1GB RAM byl jen bonus ... Já bych si usadili na 512 .. stejně - jsem "nainstalován" - a to ještě ... mé ploše vypadá velice odlišné - ikony nejsou 'jako ostré, barvy se zdá být trochu fádní a secondlife zdá ne rychleji zatížení životního prostředí, nebo se jim vypadají lépe než dříve. Ve skutečnosti se vše zdá trochu pomalejší. Mám 500w PSU takže to není o moc chybí, mám AMD 3500 + procesoru, který vyrovnává jemné se všechno jsem udělal - následky, premier, secondlife, firefox, okenní žaluzie, RK Launcher atd., ale ... i pozadí plochy vypadá méně "realistické" než dříve. Jsem běžel přes nvida to manažer thingy a provést optimalizaci zkoušek ... hrál si s mým monitoru stejně ... ale to všechno ještě vypadá trochu .. odlišná. Jsem koupil zmetek [jo, mít na mysli i nebyl zájem o 500 liber + super jádro paměti tryskacím miliard pixelů renderování motor-přijít-ai karty lol] Hledal jsem něco kolem 50 liber [$ 100] ai Koupil to. by měl být vede lépe? Co jakékoli stabilní stopování nebo co? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže jste si nainstalovali tuto novou grafickou kartu a všechno, co vidíte na svém monitoru nyní již jako "ostré"? (aby se do základní pojmy). Grafických ovladačů může být někdy tvrdohlavý, zkuste un-instalaci každé grafické ovladače, které jste v současné době nainstalované, a ujistěte se, že jsou všichni pryč před instalací ovladačů pro vaši novou kartu.
|
| |||
| |||
| ok - budu se snažit, aby díky. [I možná jen seeign co není ... Víš?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL je jedna z nejvíce strašně zakódované kousky junk software vůbec vynalezl. Neočekávejte moc.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Rozhodně to vypadá jako řidič problém. V 8500GT není špatná karta pro věci, které děláte a dát ok výsledky. Už jste aktualizované ovladače od vás koupil kartu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| K 8500 GT není špatné karty M8, id také naznačují odinstalaci nvidia ovladače pro vaši kartu a pak stáhnout nejnovější ovladače z zde NVIDIA Ovladače