![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, έψαχνα για μια κάρτα γραφικών και αγόρασαν αυτό. «Δεν είμαι" gamer "- στην πραγματικότητα το πιο πρόσφατο παιχνίδι αγόρασα απαιτεί τουλάχιστον 90mhz επεξεργαστή .... ναι ... Τέλος πάντων, θα ήθελα μία κάπως να βελτιωθεί η δεύτερη ζωή. i mebbe αν και αποφάσισε να δοκιμάσει παιχνίδια στο μέλλον να είναι λίγο πιο oomph .. αν και είμαι σχεδόν θα ήθελε να παίζει κάτι crysis 2 ή τίποτα ... Έτσι, αγόρασαν αυτό το - εν μέρει cos ήταν nvida - και μου επί του σκάφους "chipset" ή όπως αλλιώς λέγεται ότι ήταν από αυτούς και μου χρησίμευσε πολύ καλά ... και cos φαινόταν λογική τιμή, το 1GB RAM ήταν μόνο ένα δώρο ... Θα έχουμε πάγια για 512 .. ούτως ή άλλως - έχω "εγκατεστημένο" αυτό - ακόμη ... επιφάνεια εργασίας μου φαίνεται πολύ διαφορετικό - εικόνες δεν είναι "όπως απότομη, το χρώμα φαίνεται λίγο βαρετή, και δεν φαίνεται secondlife ταχύτερη να φορτώσει περιβάλλοντα, ή να τα δούμε καλύτερα από πριν. Στην πραγματικότητα, όλα μοιάζουν λίγο πιο αργά. Έχω ένα 500W PSU έτσι δεν είναι η έλλειψη δύναμης, έχω ένα επεξεργαστή AMD 3500 + που αντεπεξήλθε με πρόστιμο έκανα τα πάντα - aftereffects, πρεμιέρα, secondlife, firefox, παράθυρο περσίδες, RK εκτοξευτής κλπ αλλά ... ακόμη και η επιφάνεια εργασίας μοιάζει λιγότερο "Ρεαλιστικά" από πριν. Έχω nvida έτρεξε μέσω του διαχειριστή thingy γίνει και η βελτιστοποίηση των δοκιμών ... έπαιξε με οθόνη μου, αλλά ... αλλά εξακολουθεί να εξετάζει όλα τα λίγο .. διαφορετικά. Έχω αγοράσει ένα ένδυμα [ναι, έχουμε κατά νου μου δεν ψάχνει για ένα £ 500 + super πυρήνας μνήμης ανατινάξεις δισεκατομμυρίων pixel μηχανισμό απόδοσης-έρχονται-ai κάρτα lol] έψαχνα κάτι για περίπου £ 50 [$ 100] και θ αγόρασαν αυτό. θα πρέπει να αποδίδουν καλύτερα; Τι θα γίνει με οποιαδήποτε σταθερή κατά χρονισμό ή πράγματα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι έχετε εγκαταστήσει τη νέα αυτή κάρτα γραφικών και όλα όσα βλέπετε τώρα στην οθόνη σας δεν είναι πλέον τόσο "αιχμηρό"; (για να το θέσω σε βασικές τιμές). Γραφικά οδηγών μερικές φορές μπορεί να είναι πεισματάρης, δοκιμάστε un-εγκατάσταση κάθε οδηγού γραφικών που έχετε εγκατεστημένη ήδη, και να βεβαιωθείτε ότι έχουν φύγει πριν από την εγκατάσταση όλων των οδηγών για τη νέα σας κάρτα.
|
| |||
| |||
| εντάξει - θα προσπαθήσω ότι, χάρη. [I μπορεί να είναι μόνο seeign whats δεν υπάρχει ... y'know?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL είναι ένα από τα πιο φρικτά κωδικευμένα τεμάχια junk λογισμικό που εφευρέθηκε ποτέ. Μην περιμένετε πολλά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Σίγουρα ακούγεται σαν οδηγό το θέμα. Η 8500GT δεν είναι κακή κάρτα για τα πράγματα που κάνετε και θα πρέπει να δώσει το ok αποτελέσματα. Έχετε ενημέρωση των οδηγών από τότε που αγόρασε την κάρτα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το 8500 GT δεν είναι κακή κάρτα M8, id επίσης προτείνω την απεγκατάσταση του nvidia οδηγούς για την κάρτα σας και στη συνέχεια να κατεβάσετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης από εδώ NVIDIA Drivers
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Super ψύξης!! | computeruler | Θήκες & Τροφοδοτικά | 31 | 7 Οκτ 2008 15:31 |
| Super υψηλή θερμοκρασία; | computeruler | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 27 Απρ 2008 08:30 |
| 1gb 8500GT έναντι 512MB 8600GT | lloydwoodford91 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 12 Απρ 2008 15:41 |
| Αξιοπρεπής κάρτα;; XFX 8500GT 1GB | Hulsey | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 22 | 3 Απρ 2008 04:50 |
| Super hot laptop | Xao | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 14 Ιαν 2008 08:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |