![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eto, tako sam bio obličje za grafičke kartice i kupila ovaj. I'm not a "igrač" - u stvari, najnovije igre i kupio zahtijeva minimalno 90mhz procesor .... pa ... Inače, jednom sam htjela da se poboljša kinda drugi život. mebbe i ako sam odlučio probati igrama u budućnosti imati malo više .. oomph iako sam jedva će biti nešto kao igranje crysis 2 ili ništa ... Pa sam kupio ovo - cos djelomično je nvida - i moj na brodu "chipset" ili što god to je bio nazvan po njima i služio mi dobro ... cos i činilo razumnu cijenu, 1GB RAM-a je bio samo bonus ... Htjela sam naselili za 512 .. anyway - Ja sam "instalirati" ona - još ... moj desktop izgleda vrlo različite - simboli nisu 'kao oštra, boje izgleda pomalo dosadno, a nema izgleda secondlife za učitavanje bržim okruženja, ili da ih bilo koji izgledaju bolje nego prije. U stvari, sve se čini malo sporije. Imam 500w PSU tako da je ne manjka snage, imam AMD 3500 + procesor koji snalazile u redu sa svime sam učinio - aftereffects, premier, secondlife, Firefox, prozor sjenila, RK valovodni itd ali ... čak je izgleda desktop pozadine manje "realistična" nego prije. Ja sam išla preko nvida's manager thingy i učinio optimizaciju testova ... igrao sa mojim oko monitora kao i ... ali to sve izgleda još malo .. drugačiji. Ja sam kupio neuspjeh [yeah, imati u vidu nisam bio obličje za £ 500 + super core memory pjeskarenja milijardi piksela renderiranje motor-dolaze-AI kartice lol] sam bio obličje za nešto za oko £ 50 [$ 100] i ja kupio ovaj. treba da bude obavljanju bolje? Što je s bilo kojeg stabilne iznad takta ili stvari? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zato što instalirate ove nove grafičke kartice i sve što vidim sada na vašem monitoru nije više kao "oštrog"? (staviti ga u osnovni pojmovi). Grafika vozači mogu ponekad tvrdoglav, pokušajte poništiti svaku grafiku instalirate upravljački program koji ste trenutno instalirana, i provjerite da su svi otišli prije instaliranja upravljačkih programa za svoje nove kartice.
|
| |||
| |||
| ok - ja ću pokušati da, hvala. [I može samo biti seeign što ne postoji ... y'know?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL je jedan od najatraktivnijih užasno kodirano komada džunka softver ikada izumio. Ne očekujte previše.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Definitivno zvuči kao vozač problem. The 8500GT nije siromašan karticu za ono što činite u redu i trebala bi dati rezultate. Jeste li ažurirane upravljačke programe nakon što ste kupili karticu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U 8500 GT nije loša kartica m8, ID Također predlažemo deinstaliranju nvidia drivere za svoju karticu, a zatim skinuti najnovije drivere odavde NVIDIA Driveri
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Super hlađenje! | computeruler | Cases & Power Supplies | 31 | 7. listopad 2008 15:31 |
| Super visoka temp? | computeruler | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 27. travanj 2008 08:30 |
| 1GB 8500GT vs 512MB 8600GT | lloydwoodford91 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12. travanj 2008 15:41 |
| Pristojan kartici? XFX 8500GT 1GB | Hulsey | Graphics Cards & Monitors | 22 | 3. travanj 2008 04:50 |
| Super hot laptopa | Xao | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 14 siječanj 2008 08:32 |
| Thread Tools | |
| |