![]() |
|
| |||
| |||
| טוב, אז אני הייתי מחפש את כרטיס המסך ואת קנו את זה. אני לא "gamer" - למעשה את רוב המשחקים האחרונים קניתי דורשת לפחות מעבד 90mhz .... כל כך ... בכל מקרה, אני רוצה אחד די כדי לשפר את החיים השנייה. ו mebbe אם החלטתי לנסות משחקים בעתיד שיהיה קצת יותר oomph .. אם כי אני בקושי הולך להיות משחק משהו כמו crysis 2 או משהו ... אז קניתי את זה - זה היה, בחלקו, חסת עלים nvida - ו שלי על הסיפון "שבבים" או מה שזה היה נקרא על ידם ושירת אותי די טוב ... חסת עלים ועל זה נראה מחיר סביר, 1GB של זיכרון RAM היה רק בונוס ... הייתי כבר התיישבו על 512 .. בכל מקרה - אני כבר "מותקן" זה - עדיין ... שולחן העבודה שלי נראית שונה מאוד - הסמלים אינם כפי חדה, את נראית קצת צבע כהה, וכן לא נראה secondlife במהירות כדי לטעון סביבות, או כל גורם להם להיראות טוב יותר מאשר בעבר. למעשה, הכל נראה קצת יותר לאט. יש לי 500w PSU כך שלא היעדר כוח, יש לי מעבד AMD 3500 + אשר coped בסדר עם כל מה שאני עשיתי - aftereffects, Premier, secondlife, Firefox, חלון תריסים, rk מטול וכו ', אבל ... גם את שולחן העבודה ברקע נראה פחות "באמת" יותר מאשר בעבר. אני כבר רץ דרך nvida מנהלת thingy ו עשה את ייעול הבדיקות ... שיחק עם סביב גם לי את המסך ... אבל כל זה עדיין נראה קצת .. שונה. האם קניתי להכשל [כן, לזכור שאני לא מחפש £ 500 + Super זיכרון הליבה blasting מיליארד פיקסל rendering engine לבוא-AI-כרטיס LOL] חיפשתי משהו בסביבות £ 50 [100 $] ואני קנו את זה. זה אמור להיות ביצועים טובים יותר? מה עם כל יציבה לאורך clocking או דברים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז זה כבר מותקן כרטיס מסך חדש וכל מה שאתה רואה על צג שלך כבר לא כמו "חדה"? (לשים אותו על תנאי היסוד). גרפיקה נהגים יכולים לפעמים להיות עקשן, נסה לבטל את התקנת מנהל ההתקן הגרפי של כל שכבר מותקן כרגע, ולוודא כי הם כולם הלכו לפני התקנת מנהלי ההתקן עבור כרטיס חדש.
|
| |||
| |||
| בסדר - אני אנסה את זה, תודה. [אני אולי לא יהיה seeign מה יש ... y'know?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL היא אחת הכי horribly פיסות קוד תוכנות הזבל אי פעם המציא. אין הרבה צופים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| בהחלט נשמע כמו בעיה הנהג. ה 8500GT הוא לא מסכן את הכרטיס של הדברים שאתה עושה ואת צריכה לתת אישור התוצאות. האם עדכנת את הנהגים מאז רכשת את הכרטיס? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את 8500 GT הוא כרטיס לא רע m8, מזהה גם מציעים הסרת Nvidia מנהלי ההתקן עבור הכרטיס שלך ולאחר מכן להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר מכאן NVIDIA Drivers