mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Hmm ... 8500GT super + 1gb

Reply

Thread Tools
Old Marts 20, 2008, 18:27
Loceklis

Labi, tāpēc es meklēju grafikas karti, un nopirka to.

Es neesmu "spēlētājs" - faktiski pēdējās spēles es nopirku pieprasa vismaz 90MHz procesora .... tik ...

Anyway, es gribēju viens kinda uzlabot otro dzīvi. un mebbe ja es nolēmu izmēģināt spēles nākotnei, ir nedaudz vairāk oomph .. ja es esmu gandrīz gonna var spēlēt kaut ko līdzīgu 2 Crysis vai kaut ...

Tātad, es nopirku šo - daļēji cos tā bija nvida - un mans uz kuģa "mikroshēma" vai kāds to sauc bija par viņiem un pasniedz man diezgan labi ... un cos likās saprātīgu cenu, 1gb RAM bija tikai bonuss ... Es esmu norēķinās par 512 ..

anyway - es esmu "uzstādītas" tā - vēl ... mans desktop izskatās ļoti dažādi - ikonas ir nevis "kā asu, krāsa, šķiet mazliet matēta, un secondlife šķiet ne ātrāk slodzes vidē, vai arī likt tiem pievērst uzmanību visiem labāk nekā pirms tam. Patiesībā, viss šķiet nedaudz lēnāk. Man ir 500w PSU, lai tas nav trūkums, jaudas, man ir AMD 3500 + procesoru, kas izturēja soda ar visu es izdarīju - sekām, kuras, premier, secondlife, firefox, logu žalūzijas, RK nesējraķete utt, bet ... arī darbvirsmas fona izskatās mazāk "reālu" nekā agrāk. Esmu skrēja cauri nvida pārvaldnieka thingy un darīts optimizācijas testi ... spēlēja apmēram ar manu monitoru, kā arī ... bet tas viss tomēr izskatās mazliet .. atšķirīgi.

Esmu nopircis kankari [yeah, jāpatur prātā i nebija meklējat £ 500 + super galvenā atmiņa spridzināšanas miljardu pikseļu renderēšanas dzinējs-come-ai karte lol] Es meklēju kaut ko par aptuveni 50 £ [$ 100] un i nopirka šo. tas būtu labāki?
Kas par jebkuru stabili clocking vai lietām?
Old Marts 20, 2008, 18:52
Donors Group

Tātad jūs esat instalējis šo jauno grafikas karte un viss redzat tagad monitorā vairs nav kā "asu"? (to likt to pamata ziņā).

Grafikas vadītāji var būt spītīgs reizēm izmēģināt un, uzstādot katru grafikas draiveris jūs šobrīd uzstādītas, un pārliecinieties, ka tie visi ir aizgājuši pirms instalēšanas vadītājiem par savu jauno karti.

Mana sistēma: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (s):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Dzesēšana:
ZALMAN CNPS9700NT
Tīkla / Internets:
divējāda gigabit / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32Bit
Old Marts 20, 2008, 18:54
Loceklis

okay - Es centīšos, ka, thanks.

[I var tikai seeign Kas tur nav ... y'know?]
Old Marts 20, 2008, 20:01
Donors Group

SL ir viens no visvairāk briesmīgi kodēta gabalu junk programmatūras jebkad izgudrots. Negaida daudz.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Marts 22, 2008, 09:19
Loceklis

Noteikti izklausās vadītāja jautājumu. 8500GT nav slikta karte lietām, ko jūs darāt un jāsniedz ok rezultātus.

Vai jūs atjaunošana veicinātāji kopš iegādājāties karti?
Old Marts 22, 2008, 13:21
Donors Group

8500 GT ir nav slikts karti m8, id liecina arī atinstalēt nvidia draiveri uz savu karti un pēc tam lejupielādēt jaunāko draiveri no šejienes NVIDIA Drivers

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.