rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Hmm ... 8500GT Super + 1GB

Reply

Narzędzia wątku
Old 20 marca 2008, 18:27
Członek grupy

Default Hmm ... 8500GT Super + 1GB

Dobrze, tak i was looking for a karty graficznej i zakupili ten.

Nie jestem "graczem" - w rzeczywistości najnowsze gry i kupił wymaga procesora minimum 90mhz .... tak ...

Anyway, chciałem jeden kinda poprawy drugiego życia. i jeśli mebbe i postanowił spróbować gry w przyszłości mają nieco więcej oomph .. I choć jestem trudno będzie coś w stylu gry Crysis 2 lub coś ...

Więc kupiłam ten - częściowo cos to nvida - i moje na pokładzie "chipsetu" czy cokolwiek to było nazywane przez nich i służył mi całkiem nieźle ... i cos wydaje się rozsądną cenę, 1GB RAM był tylko bonus ... I would've rozstrzygane na 512 ..

anyway - I've "zainstalowane" to - jeszcze ... mój pulpit wygląda bardzo różne - ikony nie są w ostre, kolor wydaje się trochę nudny i secondlife nie wydaje się szybciej do obciążenia środowiska lub uczynienia ich wygląd lepszej niż wcześniej. W rzeczywistości, wszystko wydaje się nieco wolniej. Mam 500W PSU tak nie brak władzy, mam procesor AMD 3500 +, która potrafiła dobrze wszystko zrobiłem - aftereffects, premier, secondlife, firefox, okna rolety, rk wyrzutni itp., ale ... nawet tło wygląda mniej "realistyczne" niż wcześniej. I've prowadził poprzez nvida manager thingy i zrobić optymalizacji badań ... zagrał około z mojego monitora, jak również ... ale to wszystko nadal wygląda nieco .. różne.

Ja kupiłem niewypał [yeah, pamiętać i nie szukają £ 500 + super rdzenia pamięci wybuchowych mld pikseli silnik renderowania zgłoszeń ai karty lol] i szukał coś około 50 funtów [100 dolarów] i ja zakupili ten. powinno być lepsze wykonanie?
Co o stabilna clocking lub rzeczy?
Old 20 marca 2008, 18:52
Grupa dawcy

So you've zainstalowana tej nowej karty graficznej i wszystko widać już na ekranie monitora nie jest już tak "ostre"? (umieścić go w podstawowym zakresie).

Grafika sterowników można czasem uparty, spróbuj un zainstalowanie sterownika grafiki co już aktualnie zainstalowane, i upewnić się, że wszystkie są poszedł przed zainstalowaniem sterowników dla nowej karty.

My System: = /

Procesor (y):
AMD 64x2 6000 +
Płyta główna:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamięć RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Karta graficzna (y):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200 GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dwuwarstwowych]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700NT
Sieć / Internet:
dual Gigabit / 20MB Kabel
Monitor (y):
19 "HannsG
Operating System (-y):
XP Pro 32bit
Old 20 marca 2008, 18:54
Członek grupy

dobrze - i że będzie próbował, dzięki.

[I może tak być seeign whats nie ma ... y'know?]
Old 20 marca 2008, 20:01
Grupa dawcy

SL jest jednym z najbardziej haniebnie kodowane kawałki śmieci oprogramowanie kiedykolwiek wynaleziono. Nie oczekują wiele.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 22. marca 2008, 09:19
Członek grupy

Zdecydowanie brzmi jak kierowcy problemu. W 8500GT nie jest słabe karty na rzeczy, które robią i powinien dać ok wyniki.

Czy aktualizacja sterowników od zakupu karty?
Old 22 marca 2008, 13:21
Grupa dawcy

W 8500 GT nie jest złe karty m8, id sugerują również odinstalować sterowniki nvidii do karty, a następnie pobrać najnowsze sterowniki z tutaj Sterowniki NVIDIA

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.