![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobrze, tak i was looking for a karty graficznej i zakupili ten. Nie jestem "graczem" - w rzeczywistości najnowsze gry i kupił wymaga procesora minimum 90mhz .... tak ... Anyway, chciałem jeden kinda poprawy drugiego życia. i jeśli mebbe i postanowił spróbować gry w przyszłości mają nieco więcej oomph .. I choć jestem trudno będzie coś w stylu gry Crysis 2 lub coś ... Więc kupiłam ten - częściowo cos to nvida - i moje na pokładzie "chipsetu" czy cokolwiek to było nazywane przez nich i służył mi całkiem nieźle ... i cos wydaje się rozsądną cenę, 1GB RAM był tylko bonus ... I would've rozstrzygane na 512 .. anyway - I've "zainstalowane" to - jeszcze ... mój pulpit wygląda bardzo różne - ikony nie są w ostre, kolor wydaje się trochę nudny i secondlife nie wydaje się szybciej do obciążenia środowiska lub uczynienia ich wygląd lepszej niż wcześniej. W rzeczywistości, wszystko wydaje się nieco wolniej. Mam 500W PSU tak nie brak władzy, mam procesor AMD 3500 +, która potrafiła dobrze wszystko zrobiłem - aftereffects, premier, secondlife, firefox, okna rolety, rk wyrzutni itp., ale ... nawet tło wygląda mniej "realistyczne" niż wcześniej. I've prowadził poprzez nvida manager thingy i zrobić optymalizacji badań ... zagrał około z mojego monitora, jak również ... ale to wszystko nadal wygląda nieco .. różne. Ja kupiłem niewypał [yeah, pamiętać i nie szukają £ 500 + super rdzenia pamięci wybuchowych mld pikseli silnik renderowania zgłoszeń ai karty lol] i szukał coś około 50 funtów [100 dolarów] i ja zakupili ten. powinno być lepsze wykonanie? Co o stabilna clocking lub rzeczy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| So you've zainstalowana tej nowej karty graficznej i wszystko widać już na ekranie monitora nie jest już tak "ostre"? (umieścić go w podstawowym zakresie). Grafika sterowników można czasem uparty, spróbuj un zainstalowanie sterownika grafiki co już aktualnie zainstalowane, i upewnić się, że wszystkie są poszedł przed zainstalowaniem sterowników dla nowej karty.
|
| |||
| |||
| dobrze - i że będzie próbował, dzięki. [I może tak być seeign whats nie ma ... y'know?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL jest jednym z najbardziej haniebnie kodowane kawałki śmieci oprogramowanie kiedykolwiek wynaleziono. Nie oczekują wiele.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zdecydowanie brzmi jak kierowcy problemu. W 8500GT nie jest słabe karty na rzeczy, które robią i powinien dać ok wyniki. Czy aktualizacja sterowników od zakupu karty? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W 8500 GT nie jest złe karty m8, id sugerują również odinstalować sterowniki nvidii do karty, a następnie pobrać najnowsze sterowniki z tutaj Sterowniki NVIDIA