![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, tak som hľadal pre grafickú kartu a kúpil to. I'm not a "hráč" - v skutočnosti posledný hru aj kúpil vyžaduje minimálne procesor 90MHz .... tak ... Mimochodem, já jsem chtěl jeden trochu zlepšiť druhý život. a mebbe keď som sa rozhodol skúsiť hry v budúcnosti mať trochu Oomph .. keď som ťažko bude hrať niečo ako Crysis 2 alebo čokoľvek ... Tak jsem koupil tento - čiastočne pretože to bolo Nvida - a my na palube "čipset" alebo ako to nazýva sa nimi a poslúžila mi dobre ... a pretože sa zdalo rozumné ceny, 1GB RAM bol len bonus ... Já bych si usadili na 512 .. rovnako - jsem "nainštalovaný" - a to ešte ... mojej ploche vyzerá veľmi odlišné - ikony nie sú 'ako ostré, farby sa zdá byť trochu fádny a secondlife zdá ne rýchlejšie zaťaženie životného prostredia, alebo sa im vyzerajú lepšie ako predtým. V skutočnosti sa všetko zdá trochu pomalší. Mám 500w PSU takže to nie je o moc chýba, mám AMD 3500 + procesoru, ktorý vyrovnáva jemné sa všetko som urobil - následky, premier, secondlife, firefox, okenné žalúzie, RK Launcher atď, ale ... i pozadie plochy vyzerá menej "realistické" než predtým. Jsem běžel cez Nvida to manažér thingy a vykonať optimalizáciu testov ... hrál si s mojím monitora rovnako ... ale to všetko ešte vyzerá trochu .. odlišná. Jsem koupil zmetek [jo, mať na mysli aj nebol záujem o 500 libier + super jadro pamäte tryskacím miliárd pixels renderovanie motor-prísť-ai karty lol] Hľadal som niečo okolo 50 libier [$ 100] ai Koupil to. by mal byť vedie lepšie? Čo akékoľvek stabilné stopovania alebo čo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže ste si nainštalovali túto novú grafickú kartu a všetko, čo vidíte na svojom monitore teraz už ako "ostré"? (aby sa do základné pojmy). Grafických ovládačov môže byť niekedy tvrdohlavý, skúste un-inštaláciu každej grafické ovládače, ktoré ste v súčasnosti nainštalované, a uistite sa, že sú všetci preč pred inštaláciou ovládačov pre vašu novú kartu.
|
| |||
| |||
| ok - budem sa snažiť, aby vďaka. [I možná len seeign čo nie je ... Vieš?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL je jedna z najviac strašně zakódovaného kúsky junk softvér vôbec vynašiel. Neočakávajte moc.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Rozhodne to vyzerá ako vodič problém. V 8500GT nie je zlá karta pre veci, ktoré robíte a dať ok výsledky. Už ste aktualizované ovládače od vás kúpil kartu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| K 8500 GT nie je zlé karty M8, id tiež naznačujú odinštalácii nvidia ovládače pre vašu kartu a potom stiahnuť najnovšie ovládače z tu NVIDIA Ovládače
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Super chladenia! | computeruler | Prípady & Napájacie zdroje | 31 | 7. október 2008 15:31 |
| Super vysoká teplota? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 27. apríla 2008 08:30 |
| 1GB 8500GT vs 512mb 8600GT | lloydwoodford91 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12. apríl 2008 15:41 |
| Dôstojná karta? XFX 8500GT 1GB. | Hulsey | Graphics Cards & Monitory | 22 | 3. apríl 2008 04:50 |
| Super teplej laptop | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. január 2008 08:32 |
| Thread Tools | |
| |