![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ето, тако сам био хандсоме за графичке картице и купила овај. И'м нот а "играч" - у ствари, најновије игре и купио захтева минимално 90мхз процесор .... па ... Иначе, једном сам хтела да се побољша кинд други живот. меббе и ако сам одлучио пробати играма у будућности да има мало више .. оомпх иако сам једва ће бити нешто као играње црысис 2 или ништа ... Па сам купио ово - цос делимично је нвида - и мој на броду "цхипсет" или шта год то је био назван по њима и служио ми добро ... цос и чинило разумну цену, 1ГБ РАМ-а је био само бонус ... Хтјела сам населили за 512 .. Аныуаы - Ја сам "инсталирати" она - још ... мој десктоп изгледа врло различите - симболи нису 'као оштра, боје изгледа помало досадно, а нема изгледа сецондлифе за отпремање бржим окружења, или да их било који изгледају боље него пре. У ствари, све се чини мало спорије. Имам 500у псу тако да је не мањка снаге, имам АМД 3500 + процесор који сналазили у реду са свиме сам учинио - афтереффецтс, премиер, сецондлифе, Фирефокс, прозор сјенила, РК валоводни итд али ... чак је изгледа десктоп позадине мање "реалистичне" него пре. Ја сам ишла преко нвида'с манагер тхингы и учинио оптимизацију тестова ... играо са мојим око монитора као и ... али то све изгледа још мало .. другачији. Ја сам купио неуспех [ыеах, имати у виду нисам био хандсоме за £ 500 + супер цоре меморы пјескарење милијарди пиксела приказивање мотор-долазе-АИ картице лол] сам био хандсоме за нешто за око £ 50 [$ 100] и ја купио овај. треба да буде обављању боље? Шта је са било ког стабилне изнад такта или ствари? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зато што инсталирате ове нове графичке картице и све што видим сада на вашем монитору није више као "Острог"? (ставити га у основни појмови). Графика возачи могу понекад тврдоглав, покушајте поништити сваку графику инсталирате управљачки програм који сте тренутно инсталирана, и проверите да су сви отишли пре инсталације управљачких програма за своје нове картице.
|
| |||
| |||
| ок - ја ћу покушати да, хвала. [И може само бити сееигн што не постоји ... ы'кноу?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| СЛ је један од најатрактивнијих ужасно кодирани комада џунка софтвер икада изумео. Не очекујте превише.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дефинитивно звучи као возач проблем. Тхе 8500ГТ није сиромашан картицу за оно што чините у реду и требало би да да резултате. Јесте ли ажуриране управљачке програме након што сте купили картицу? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У 8500 ГТ није лоша картица м8, ИД Такође предлажемо деинсталирању НВИДИА дривер за своју картицу, а затим скинути најновије дривер одавде НВИДИА Дривер
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Супер хладјење! | цомпутерулер | Цасес & Поуер Супплиес | 31 | 7 октобар 2008 15:31 |
| Супер висока темп? | цомпутерулер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 27 април 2008 08:30 |
| 1ГБ 8500ГТ вс 512МБ 8600ГТ | ллоыдуоодфорд91 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 12 април 2008 15:41 |
| Пристојан картици? КСФКС 8500ГТ 1ГБ | Хулсеы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 22 | 3 април 2008 04:50 |
| Супер хот лаптоп | Ксао | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 14 јануар 2008 08:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |