![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu yüzden bir grafik kartı arıyor ve bu aldım. Ben bir "oyun" - Aslında en son oyun ben aldım yılında 90mhz işlemci .... en az gerektirir so ... Neyse, ben ikinci yaşam geliştirmek için bir çok istiyordu. ve mebbe Eğer gelecekte oyunlar denemeye karar verdi biraz daha çekicilik var .. Ben zor olacak Crysis 2 falan gibi oynayacak ediyorum ama ... Ben bu satın - kısmen bu nvida olduğunu marul - ve karton benim üzerinde "yongatakımının" veya ne olursa olsun onları tarafından adlandırılan ve oldukça iyi bana hizmet ... ve marul bu makul bir fiyat görünüyordu, ve 1GB RAM sadece bir bonus oldu ... Ben 512 .. için yerleşmiş sonra da Zaten - Ben "" kurduktan sonra da - ama ... Masaüstü çok farklı görünüyor - simge değildir 'keskin olarak renk biraz donuk görünüyor ve secondlife hiçbir ortamlarında yüklenmesi, hızlı görünüyor ya da herhangi bir öncekinden daha iyi görünmesini sağlayabilirsiniz. Aslında, her şey biraz daha yavaş görünüyor. Bu nedenle güç eksikliği değil ben, ben her şeyi i iyi başa mi bir AMD 3500 + işlemci - aftereffects, Premier, secondlife, firefox, pencere panjur, RK rampasından vs var ama ... bir 500W PSU var hatta masaüstü arka planı daha az "gerçekçi" daha önce görünüyor. Ben nvida's yöneticisi thingy ile koştum ettik ve optimizasyon testler yapılır ... etrafında Monitörümü ile de oynamıştır ... ama hala ayakta biraz görünüyor .. farklı. Varsa-gel-bir fiyasko [evet bir 500 £ arayan değil, zihin i ayı oldu + Süper çekirdek bellek milyar piksel çeviri motoru patlatma satın yaklaşık 50 £ [$ 100 için bir şey arıyordum kartı lol] i ai] ve i Bu satın aldı. daha iyi performans olmalıdır? Ne hakkında herhangi bir şey veya clocking üzerinde istikrarlı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yani kurduktan sonra, bu yeni grafik kartı ve artık monitörünüzü hiçbir olarak uzun "keskin" bakın her şeyi? (temel olarak) koymak için kullanılır. Grafik sürücüleri bazen, un deneyin şu anda kurduktan sonra her grafik sürücüsü yüklerken, inatçı olabilir ve bunların her yeni kartı sürücülerini yüklemeden önce gitti emin olun.
|
| |||
| |||
| tamam - O, teşekkürler çalışacağız. [Sadece seeign Whats değil orada olabilir ... y'know?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL bir önemsiz yazılımının en horribly kodlu parça hiç bir icat. Fazla beklemeyin.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kesinlikle bir sürücü sorunu gibi geliyor. Bu 8500GT şeyleri size ve yapıyorsun iyi sonucu vermesi gerekir için kötü bir kart değil. Size sürücüleri beri kart satın güncellenmiş mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu 8500 GT kötü bir kart M8, aynı zamanda kendi kartınızın NVIDIA sürücülerini kaldırmanızı öneririz sonra buradan en son sürücüleri yükleme kimliği değil NVIDIA Sürücüleri
|
| Bookmarks |