![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, так що я шукав відеокарти і купити це. Я не "Гравець" - насправді є останній грі я купила вимагає мінімум 90MHz процесори .... Отже ... У всякому разі, я хотів одне цікаве поліпшити друге життя. mebbe і якщо я вирішив спробувати гри в майбутньому мати трохи більше шарм .. хоча я навряд чи Gonna Be грав щось на кшталт Crysis 2 або що-небудь ... Так що я купив це - частково це було ство NVIDA - і моя на борту "чіпсет", або як це називається була їм, і служили мені дуже добре ... і ство здавалося розумними цінами, 1Gb RAM лише бонус ... Я б оселилися на 512 .. В усякому разі - я "встановлені" це - поки ... мій робочий стіл виглядає зовсім інакше, - ікони не є ", як різкі, колір здається трохи нудним, і здається, немає SecondLife швидше навантаження середовищ, або зробити їх дивитися краще, ніж раніше. Справді, все здається трохи повільніше. У мене є блок живлення 500W так що це не відсутність сили, у мене AMD 3500 + процесор, який справився зі штрафом все, що я зробив - наслідки, Premier SecondLife, Firefox, віконні жалюзі, RK Launcher і т.д., але ... навіть фон робочого столу виглядає менш "реалістичним", ніж раніше. Я побіг через менеджера Thingy NVIDA і зробити оптимізацію випробувань ... грався з мого монітора, а також ... але він все ще виглядає трохи .. інше. Я купив неспрацьовування [Yeah, майте на увазі, я не дивився за £ 500 + Super пам'яті основні вибухових млрд. пікселів движок візуалізації надходження А.І. карта LOL] Я шукав щось близько £ 50 [$ 100], і я купила це. Чи повинна вона бути більш ефективні? Що про будь-якому стабільною протягом синхронізації або речі? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отже, у вас встановлена ця нова відеокарта і все, що ви бачите зараз на вашому моніторі вже не як "різке"? (покласти його в основних термінів). Графічні драйвери можуть бути наполегливим іноді намагаються деінсталяції кожного графічного драйвера ви в даний час встановлена, і переконайтеся, що всі вони пішли перед установкою драйверів для вашої нової картки.
|
| |||
| |||
| Гаразд - я постараюся, що, дякую. [Я міг би просто бути seeign Whats не було ... y'know?] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SL є одним з найбільш жахливо кодованих штук небажане програмне забезпечення коли-небудь винайдених. Не чекайте багато чого.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Виразно звучить як водій питання. 8500GT не є бідною карти на те, що ви робите, і повинен дати добро результатів. Ви поновив драйвери оскільки ви купили карту? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8500 GT є непоганий картою M8, ID також запропонувати видалення драйверів NVIDIA для вашої картки, а потім завантажити останню версію драйверів звідси Драйвери NVIDIA
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Супер охолодження! | computeruler | Справа & блоки живлення | 31 | 7 жовтня 2008 15:31 |
| Супер високий темп? | computeruler | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 27 квітня 2008 08:30 |
| 1gb 8500GT проти 512mb 8600GT | lloydwoodford91 | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 квітня 2008 15:41 |
| Гідна картка? XFX 8500GT 1GB | Hulsey | Графічні карти & Монітори | 22 | 3 квітня 2008 04:50 |
| Super Hot ноутбука | Xao | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 14 січня 2008 08:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |