![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Опитвам се да се направят няколко задачи компютър, за да създаде в моя основна телевизия също да гледате Blu-ray.Haven съм решила по mobo още толкова на въпроса ми е това, което е добра карта, за да направят най-доброто използване на Blu-Ray с 1080p . Трябва ли да отидем SLI да получи същите резултати като самостоятелни Blu-Ray player.Need карта с двоен монитор, затова мога да преминете от основните екрана за по-малък монитор в живите room.that начин мога да гледам телевизия и си на компютъра в същото time.Is това дори posible с двоен контрол, определени up.I не искате да запазите unplugging и включване обратно в мониторите да veiw всеки дисплей (50 "TV & 20") компютърен монитор. Im 'не вървят кабелна телевизия чрез моя компютър |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и всички карти, най-вече тези дни ще има 2 moniters, но и за вашия телевизор какво имате нужда е да се направи SHURE Ур телевизия разполага с DVI порт или вашата видео карта и видео изложени DONT Аз мисля, че ще трябва SLI или IV виждали 64MB борда графична карта играят 720i файла като наистина добри, така ли навик трябва SLI
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI е равна DVI с вградена аудио. Така че всяко двойно-DVI карта с HDCP поддръжка е достатъчно. Всичко тук няма работа.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| но и за тв да работят, ако doesn't имат DVI |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |