![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
snaží více funkcí počítače nastavit na mém původním tv také dívat na blu-ray.Haven 't rozhodla o mobo ještě tak moje otázka je, co je dobré karty, aby co nejlépe využilo z Blu-ray s 1080p . Budu muset jít SLI získat stejný výkon jako samostatné blu-ray player.Need kartu s duálním monitoru tak můžu přejít z hlavní obrazovky je menší sledovat v živých room.that způsobem mohu sledovat tv a získat na počítači na stejné time.Is toto dokonce posible s dvojím monitoru nastavit up.I nechtějí ponechat odpojením a připojením zpět na monitory pro veiw každý displej (50 "TV & 20") počítačového monitoru. I'm neběží kabel TV přes počítač
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i všechny karty většinou tyto dny bude mít 2 moniters ale na TV, co budete potřebovat je učinit SHURE ur tv má DVI port nebo vaše video karta s Video výstup i dont think budete muset buď SLI iv viděl na palubě 64 MB grafická karta hrají 720i soubor jako opravdu dobrý, takže si zvyklý potřeba SLI
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
HDMI se rovná DVI s audio vestavěné. Takže žádné duální DVI-karta s podporou HDCP je dostačující.
Něco tady bude fungovat.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ale na tv to fungovat, pokud jej doesnt mít dvi
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
|