![]() |
|
| |||
| |||
| Προσπαθώ να κάνω μια πολλαπλών καθηκόντων υπολογιστή για να δημιουργηθεί σχετικά με τις βασικές μου, επίσης, να παρακολουθήσετε τηλεόραση blu-ray.Haven ν 'αποφασίσει για μια ακόμη mobo έτσι η ερώτησή μου είναι ό, τι είναι μια καλή κάρτα για να γίνει η καλύτερη δυνατή χρήση από blu-ray με 1080p . Χρειάζεται να πάμε SLI να λάβετε τις ίδιες επιδόσεις ως μεμονωμένο Blu-ray player.Need μια κάρτα με διπλή παρακολουθεί προβλέπονται γι 'αυτό μπορεί να στραφεί από την κύρια οθόνη για να παρακολουθεί σε μια μικρότερη ζουν room.that τρόπος που μπορώ να δω τηλεόραση και να λάβετε στον υπολογιστή στο ίδιο time.Is αυτό, ακόμη και με μια διπλή POSIBLE παρακολουθεί up.I που δεν θέλουν να διατηρήσουν και να αποσυνδέσετε θηλυκωτήρια πίσω στο μόνιτορ να veiw κάθε οθόνη (50 "TV & 20") οθόνη υπολογιστή. Δεν είμαι λειτουργίας καλωδιακή τηλεόραση μέσω pc μου |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά όλες τις κάρτες κυρίως τις ημέρες αυτές θα έχουν 2 moniters tv, αλλά για σας αυτό που χρειάζεται είναι να Shure ur tv έχει μια DVI θύρα ή την κάρτα οθόνης έχει s video out i dont πιστεύω θα χρειαστεί SLI είτε iv δει μια κάρτα γραφικών 64MB, εποχουμένως αναπαραγωγή ενός αρχείου 720i σαν πραγματικά καλό, έτσι ώστε να συνηθίζει ανάγκη SLI
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDMI σε DVI είναι ίση με ενσωματωμένο ήχο. Έτσι, κάθε διπλής κάρτας DVI με υποστήριξη HDCP είναι επαρκής. Τίποτα εδώ θα λειτουργήσει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| αλλά για την τηλεόραση στην εργασία, εφόσον αυτή doesn't έχουν DVI |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει SD Card. Τίποτα δεν πάει καλά με Card Reader | TommyD | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 15 Νοεμβρίου 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid κάρτα, tv tunner και κάρτα μνήμης για την πώληση / εμπόριο | tardster | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 6 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 12:33 |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| XP Home RAM bug;;;; | truck3r | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 5 Ιουλ 2009 21:24 |
| Dont δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι | redden137 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 16 | 2η Οκτωβρίου 2008 08:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |